Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Тешко ...нема висе многу добри нови акциони игра за компјутер сите сакат само на конзоли.

koi dve igri bi mi gi preporacale/koi se najzanimlivi?
edna so koli,a drugata so pukanje.:smir:

toa pod dva call of duty koja od tie dve e bolja?4 il 5

edit:
i nfsmw standard ili black?
edit2:
mislev koja im e razlikata?

toa pod dva call of duty koja od tie dve e bolja?4 il 5

edit:
i nfsmw standard ili black?
edit2:
mislev koja im e razlikata?
Call of duty 4 е подобра според мене. Посвежо изгледа и приказната е гром. Се одвива во реално време. За NFS MW подобра ти е обичната, standard. Симни ги игриве, нема да зажалиш.:smir:

Call of duty 4 е подобра според мене. Посвежо изгледа и приказната е гром. Се одвива во реално време. За NFS MW подобра ти е обичната, standard. Симни ги игриве, нема да зажалиш.:smir:

NFS MW Black Edition има 2-3 коли повеќе од обичната. Мислам дека едната кола е старо камаро. Во секој случај и двете Nfs се одлични.
CoD4 има подобар multyplayer.

Одлична е во секој поглед.
Има многу повеќе ресурси и производи од претходните Anno игри. На секоја мапа островите се поделени во две територии: Occident (Запад) и Orient. На овие првите се произведуваат сите производи од претходните игри (железо, камења, жито, вино..), а на вторите поегзотични добра (килими, зачини, рози, бисерни ѓердани..). Големите игри (free play или continuous play) може како од шала да траат и до 100 саати, со неколку острови од по 10.000 жители :)

Се` на се`, ако си играл некоја друга Anno игра (1503, 1602, 1701) - земај ја оваа без размислување. Ако овој тип на игри ти е нов, а сакаш стратегии - земај ја без размислување (ама изиграј ги сите tutorials :)).

Добро бе, оваа година има излезано некоја добра класична RPG? Преку глава ми е од piece of sh*t shooters и action игри.

Добро бе, оваа година има излезано некоја добра класична RPG? Преку глава ми е од piece of sh*t shooters и action игри.

Нема.. последната класична RPG што ја играв беше The Witcher (која, btw, е супер).

кој слушнал за Darkest of days?
Глејте трејлер (комедија)

Ah, screw this. :/

Тотален пад на RPG жанрот во последните неколку години. Изгледа повторно ќе се занимавам со вампири и такви нешта во Vampire The Masquerade: Bloodlines.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom