- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 3.745
- Поени од реакции
- 1.848
Пробај ја Cossacks: Back to War, стара игрица(од 2002), али многу добра...нешто слично на rise of nations ? (да не е аге)
Пробај ја Cossacks: Back to War, стара игрица(од 2002), али многу добра...нешто слично на rise of nations ? (да не е аге)
A Crysis 2 сега на Е3 ја најавиа за РС, ХВОХ 360 и РЅ3 а ќе излага во 2010Има Crysis и Crysis Warhead ... Кој се тие другите???
Немат вакви игри појќе?Некоја игра како Fallout 3 и Oblivion: The Elder Scrolls, така нешо да предложите(?)... :smir:
Ако не си ја играл Mass Effect пробај ја, доста добра е. Исто така малку постари ама добри - Knights of The Old Republic 1 i 2.Немат вакви игри појќе?
Сакаш стрикно во нивни стил или важно ти е RPG да е?Немат вакви игри појќе?
Flat OutAj kazete nekoja igra so koli vozenje so se igra na LAN (osven Need For Speed)
Ако не си ја играл Mass Effect пробај ја, доста добра е. Исто така малку постари ама добри - Knights of The Old Republic 1 i 2.
Фала и на двајцата. Решив да ја спуштам Mass Effect, вака изгледа добра според некои видеа шо гледав на YouTube. :smir:Сакаш стрикно во нивни стил или важно ти е RPG да е?
The Witcher, Mass Effect, Neverwinter Nights 2, Dungeon Siege 2, Space Siege. :smir:
Земи ја World of Warcraft: BattleChest. Добиваш World of Warcraft и The Burning Crusade, првата експанзија. Тоа ти е доста за почеток. Па кога ќе дојдеш 55+ левел, може да ја земаш и Wrath, на која ти гарантирам, додека да дојдеш 70 левел, максимумот на TBC, ќе и падне цената.Фала и на двајцата. Решив да ја спуштам Mass Effect, вака изгледа добра според некои видеа шо гледав на YouTube. :smir:
Инаку, заинтересиран сум за да ја зеам WoW. Разбрав дека за да ја играш WoW треба да си ја имаш оригинал играта. Е сега требит сите дела од WoW да ги зеам? Или пак не ни требит оригинал за да ја играм? Aj ако може некој да објасни шо како за играва...
ovaa moze da se igra na lanВиди ја оваа : Moto Racer 3
Гледам членовиве не ти ја предложиле главната атракција.епа народе една препорака за игра со тешка кољажа (како принцот од персија само без многу малтретирање туку нон стоп касапана )
PROTOTYPE™Гледам членовиве не ти ја предложиле главната атракција.
Земи си ја Devil May Cry 4 и уживај во колењето, сечењето и млатењето.