Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ЊТВ? Оти за во затвор баш ме интересира? Овој јанино јанино играше со него.
друже тоа е undercut foul од Кејн, чист прекршок во НБА и Рагби, треба некој врат да си скрши за да почне и во фудбал да се санкционира.А ова е многу карактеристичен потег на Кејн, скоро на секој натпревар го прави, на скокнат противник му се пика во зоната кај што треба да приземји и фаул изнудува, а воедно му ги сече нозете на противникот и овој слетува на глава.

Quotes that precede unfortunate events.
Јако е што ова е од пред една година. И лани имаа ужасен старт и требаше да лета пред НГ, ама поради некоја причина го оставија и после со трансферот на Бруно фатија добар период на ура, нешто што го имавме видено и претходно под него, и скроз јасно беше што може да се очекува кога ќе заврши тој моментум. А најинтересно е што најчесто наративот е дека е неискусен, дека треба да учи, да се подобрува. Дванаесет (12) години веќе е тренер, што ќе учи сега? :ROFLMAO:

@Stefan-kobe еве ти според мене чист пенал али поради тоа што немаш театрална реакција од играчот и немаш реноме, не ти го свират.

Од друга страна и Белерин имаше крик ко да го покосиле, вез разлика што и без тоа имаше чист прекршок за да свири пенал.

друже тоа е undercut foul од Кејн, чист прекршок во НБА и Рагби, треба некој врат да си скрши за да почне и во фудбал да се санкционира.А ова е многу карактеристичен потег на Кејн, скоро на секој натпревар го прави, на скокнат противник му се пика во зоната кај што треба да приземји и фаул изнудува, а воедно му ги сече нозете на противникот и овој слетува на глава.
Само што Кејн се намести на таа позиција пред овој да скокне и при скок со колената го потепа по грб.

@Stefan-kobe еве ти според мене чист пенал али поради тоа што немаш театрална реакција од играчот и немаш реноме, не ти го свират.

Од друга страна и Белерин имаше крик ко да го покосиле, вез разлика што и без тоа имаше чист прекршок за да свири пенал.
За Брајтон чист пенал? Пеја иди глеј балет жити се, фудбал е ова.

Баталете го Погба.. Бруно е најдобар везњак у лигата после Де Брујн.

Ауу дајверишта невидени, фрлат се на празно пред судијата како ништо да не било, абе слепец дај им картон.

Дака е супер играч со страшен квалитет нема збор, али копиле човек, тежок читер, едно време кога ќе ми текне дека цело време во 16ник ја завлекуваше ногата за да изнуди контакт од противник и пенал, ова од кога си отиде Покетино скоро ич не го прави.

Сега ова му е фора.

Мртвиот Мурџо со анти фудбал има највеќе постигнати голови у лига...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom