Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мегваер каква самодоверба влева, гласов му трепери ко на прваче пред табла

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Џака сигурно не би одиграл вака да бидиме реални

Сакав да кажам дека лествицата за споредба во поглед на Погба ти е прениска според она денес.

Џака сигурно не би одиграл вака да бидиме реални

Џака има бумбари у главата, кога седат мирни све е Ок, ама скоро никад не се мирни! Кај овој циганов, нема ништо во лејката, сува леблебија!

Сакав да кажам дека лествицата за споредба во поглед на Погба ти е прениска според она денес.
Ван Ден Беек како не игра не му е јасно

Ван Ден Беек како не игра не му е јасно

Aко и по овој перформанс и понатака го форсира Погба, тогаш Оле ке си е единствениот виновник кога ке попие отказ. Во секоја работа каде што сакаш да бидеш успешен, го сетираш системот на начин кој би ти дал најголема шанса за успех. Погба моментално ти е како полуиздишана гума на кола со која планираш да се тркаш. Тука е, ама не врши работа кога најмногу ти треба.

Последно уредено:
Кин каков sore luser е :pos: Кејхил му гази по живци

Aко и по овој перформанс и понатака го форсира Погба, тогаш Оле ке си е единствениот виновник кога ке попие отказ. Во секоја работа каде што сакаше да бидеш успешен, го сетираш системот на начин кој би ти дал најголема шанса за успех. Погба моментално ти е како полуиздишана гума на кола со која планираш да се тркаш. Тука е, ама не врши работа кога најмногу ти треба.
Покетино више е на пат мислам

Aко и по овој перформанс и понатака го форсира Погба, тогаш Оле ке си е единствениот виновник кога ке попие отказ. Во секоја работа каде што сакаше да бидеш успешен, го сетираш системот на начин кој би ти дал најголема шанса за успех. Погба моментално ти е како полуиздишана гума на кола со која планираш да се тркаш. Тука е, ама не врши работа кога најмногу ти треба.

Мислам дека ќе попие отказ сеа на репрезентативна пауза. Изгубен е и не знае кај тера. Реално и топ4 лани беше изборен на индивидуални феноменални перформанси на Рашфорд пред се' и некои среќни одлуки во ваша корист кои беа буст (најмногу мислам на онаа бучукот кога не доби црвен со Челзи, кога го клоцна играчот и пеналот над Бруно он кога напраи фаул уствари со нагазување). Имаше мислам уште некоја, не ме фаќај за збор, да не гуглам сега, не ми е тоа поентата.

Секоја екипа добива одредена помош ики се прават грешки во нивна корист, не е ова само на Јунајтед дека му се помага, не сакам тоа да кажам. Премногу флуктира формата негова ко менаџер и со тоа ја префрла флуктацијата на составот.

Pa ja li mu ga igram pogbu u prvu postavu? Sto puta mu se posra na facu. Lani celo leto ss brakja njegovi se smekase ss reala i zidana. Sg na reprezentativnu pauzu pa zbori deka saka da igra za reala. I sto pravi ole, iskaca na pres ss tuj facu kako prvace i vika deka e najbolji veznjak u svet, ke gradi igru vrz njega, ke ostane jos 100god u manchester. Za njegovi greske i kurcobolija na teren mrzi me da zboru milion gi ima. Trebase da ga nogira jos Lani.

Мислам дека ќе попие отказ сеа на репрезентативна пауза. Изгубен е и не знае кај тера. Реално и топ4 лани беше изборен на индивидуални феноменални перформанси на Рашфорд пред се' и некои среќни одлуки во ваша корист кои беа буст (најмногу мислам на онаа бучукот кога не доби црвен со Челзи, кога го клоцна играчот и пеналот над Бруно он кога напраи фаул уствари со нагазување). Имаше мислам уште некоја, не ме фаќај за збор, да не гуглам сега, не ми е тоа поентата.

Секоја екипа добива одредена помош ики се прават грешки во нивна корист, не е ова само на Јунајтед дека му се помага, не сакам тоа да кажам. Премногу флуктира формата негова ко менаџер и со тоа ја префрла флуктацијата на составот.

Треба сите наредни да ги зареди со пораз за да се случи такво нешто. А игра Јунајтед таман толку колку да нема јасни знаци дали се размислува за негово отпуштање, обично првиот знак дека се размислува за такво нешто. Ма да, и да го отпуштат, без DOF, истата приказна ке се биде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom