Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Пикфорд на клупа, се исполнија желбите на Фан клуб Ливерпул.

Па не би кажаја дека су ги тој жеље, повише би сакале да га гледав куде нога му иде на два дела отколко да е на клупу после тој што им еба свакy шансy да одбранив титулу :D

Па не би кажаја дека су ги тој жеље, повише би сакале да га гледав куде нога му иде на два дела отколко да е на клупу после тој што им еба свакy шансy да одбранив титулу :D

Спиред тебе и без тоа немавме шанса за одбрана на титула.

Имасте исто како и Сити ама сга немате, стварно, без заебанцију, мртви сте. :D

Види, најлесно е на форумов да се извадат мислења од памтивек, уште полесно ни е нас да ги памтиме оние кои што се „тазе“.

Ливерпул ќе освои титулу овуј сезону кд ја ќе гу ебу Марго Роби.
Не донесева квалитетни засилувања, напад почнуе да ги биднуе килав и имасва сериозни знаци на заситеност и куроболие од рестарт навамо. Некој ќе каже ама брат, бегасва 20 бода, нормално. Не е нормално, у ЛШ изиграва како ботови.
Да донесев некога у напад и средину куде што су најкритични ама некој што е гладан и ќе биде опасност за да земе место у први 11 можда, овакој сматрам дека делуев и играв како јоште сга да су заситени од титуле, ипак много е 1 титула у 20 године, ебеш га :D

еду гомна само за да га нервирам Росемберга не се пали Итар Пејо.

Бонус

Тиаго е одлично засилување, Јота е класичан материјал да се рчкам и ако мислиш дека не сам у право, ок.
Топ4 ви е сигурица ама титула не би реко, Ливерпул моментално изгледа далеко од екипу што ќе одбрани титулу.

Како според тебе ќе изгледа табелата на крај на сезона?

Сити, Ливерпул/Челзи, Челзи, Арсенал.
топ4, за ресто искрено боли ме кур :D

Се надевам на тотално меме утакмица што ќе биде 3-3, 6-1, 2-5 или нешто слично, се надевам нема да гледаме Јунајтед-Челзи 2
1604244651305.png

1604244681658.png

Пак со дупли бекови Артета и пак ќе се брани.

Мене составот на Арсенал ми делува на класичен 4-3-3.

Види, најлесно е на форумов да се извадат мислења од памтивек, уште полесно ни е нас да ги памтиме оние кои што се „тазе“.

Бонус
Добро бе Пејо, извини, нејќеше толко да те повреду, сг се осеќам лошо. :D

Добро бе Пејо, извини, нејќеше толко да те повреду, сг се осеќам лошо. :D
Не бе, таман работа, не си ме навредил. Отвори го линкот од твоето последно мислење, ќе видиш дека те цитирам со "фер, твое мислење" или нешто слично.
Муабетот е дека ти бе им даваше шанса на Пул пред трансферите, по трансферите и секако по повредите (Алисон, Ван Дајк, Матип, Гомез, Цимикас, Фабињо, Хендо, Тиаго, Окс, Кеита, Шаќири, Мане) што им се задесија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom