Спиред тебе и без тоа немавме шанса за одбрана на титула.Па не би кажаја дека су ги тој жеље, повише би сакале да га гледав куде нога му иде на два дела отколко да е на клупу после тој што им еба свакy шансy да одбранив титулу
Имасте исто како и Сити ама сга немате, стварно, без заебанцију, мртви сте.Спиред тебе и без тоа немавме шанса за одбрана на титула.
Која екипа според тебе не е мртва сезонава?Имасте исто како и Сити ама сга немате, стварно, без заебанцију, мртви сте.
Сити.Која екипа според тебе не е мртва сезонава?
Види, најлесно е на форумов да се извадат мислења од памтивек, уште полесно ни е нас да ги памтиме оние кои што се „тазе“.Имасте исто како и Сити ама сга немате, стварно, без заебанцију, мртви сте.
Ливерпул ќе освои титулу овуј сезону кд ја ќе гу ебу Марго Роби.
Не донесева квалитетни засилувања, напад почнуе да ги биднуе килав и имасва сериозни знаци на заситеност и куроболие од рестарт навамо. Некој ќе каже ама брат, бегасва 20 бода, нормално. Не е нормално, у ЛШ изиграва како ботови.
Да донесев некога у напад и средину куде што су најкритични ама некој што е гладан и ќе биде опасност за да земе место у први 11 можда, овакој сматрам дека делуев и играв како јоште сга да су заситени од титуле, ипак много е 1 титула у 20 године, ебеш га
еду гомна само за да га нервирам Росемберга не се пали Итар Пејо.
Тиаго е одлично засилување, Јота е класичан материјал да се рчкам и ако мислиш дека не сам у право, ок.
Топ4 ви е сигурица ама титула не би реко, Ливерпул моментално изгледа далеко од екипу што ќе одбрани титулу.
Како според тебе ќе изгледа табелата на крај на сезона?
Сити, Ливерпул/Челзи, Челзи, Арсенал.
топ4, за ресто искрено боли ме кур
Можеби, ама прати просечна позиција на Обамејанг и Вилиан кај ќе им бидеМене составот на Арсенал ми делува на класичен 4-3-3.
Добро бе Пејо, извини, нејќеше толко да те повреду, сг се осеќам лошо.Види, најлесно е на форумов да се извадат мислења од памтивек, уште полесно ни е нас да ги памтиме оние кои што се „тазе“.
Бонус
Не бе, таман работа, не си ме навредил. Отвори го линкот од твоето последно мислење, ќе видиш дека те цитирам со "фер, твое мислење" или нешто слично.Добро бе Пејо, извини, нејќеше толко да те повреду, сг се осеќам лошо.