За жал, мора да реагира за да има пенал.Дека беше пенал, беше, не го коментирам тоа ама Салах брату што направи со реакциите, како Џејсон да те прободе
Да, не го негирам и тоа, за жал ако „преќутиш“, нема ни да размисли за да досуди.За жал, мора да реагира за да има пенал.
Не само тој, сите и секогаш кога пеналите се вака "меки".
Како бе друже чист гол на Ливерпул, Мане ги собра и штоперот кој и да беше и ФабијанскиЧист гол повторно му поништија на Ливерпул
Штоперот не ни го чепна, а ногата помина под голманот, не го удриКако бе друже чист гол на Ливерпул, Мане ги собра и штоперот кој и да беше и Фабијански
Не знам, нека пресудат и другите, мене ми делуваше како фаул, улета во ФабијанскиШтоперот не ни го чепна, а ногата помина под голманот, не го удри
Фирмино не постои 1 година веќе, мора Жота да игра место него.Овој Жота за Фирмињо е Назарио де Лима.
Јас веќе и заборавив дека имате ваков играч.Шаќири каков завршен пас има секоја чест. Мило ми е што не го продадоа, одличен е последните неколку натпревари на оваа позиција во средината.
Офсајд гледаа, не фаул, за на крај Кевин да досуди фаул.Не знам, нека пресудат и другите, мене ми делуваше како фаул, улета во Фабијански
Мака мачи со повреди цело време, ама сега како што сме унаказени ќе добива минути. Башка уште една закана плус од слободни удари и корнери.Јас веќе и заборавив дека имате ваков играч.