Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Филипс изгледа посигурно од Гомез. Никад нема да биде first team material Гомез, има повремени блесоци каде што игра одлично, ама многу е склон на грешки.

Дека беше пенал, беше, не го коментирам тоа ама Салах брату што направи со реакциите, како Џејсон да те прободе

За жал, мора да реагира за да има пенал.
Не само тој, сите и секогаш кога пеналите се вака "меки".

За жал, мора да реагира за да има пенал.
Не само тој, сите и секогаш кога пеналите се вака "меки".
Да, не го негирам и тоа, за жал ако „преќутиш“, нема ни да размисли за да досуди.

Чист гол повторно му поништија на Ливерпул
Како бе друже чист гол на Ливерпул, Мане ги собра и штоперот кој и да беше и Фабијански

Штоперот не ни го чепна, а ногата помина под голманот, не го удри
Не знам, нека пресудат и другите, мене ми делуваше како фаул, улета во Фабијански

Шаќири каков завршен пас има секоја чест. Мило ми е што не го продадоа, одличен е последните неколку натпревари на оваа позиција во средината.

Шаќири каков завршен пас има секоја чест. Мило ми е што не го продадоа, одличен е последните неколку натпревари на оваа позиција во средината.

Јас веќе и заборавив дека имате ваков играч.

Не знам, нека пресудат и другите, мене ми делуваше како фаул, улета во Фабијански
Офсајд гледаа, не фаул, за на крај Кевин да досуди фаул.
Ни сами не знаат што прават.

Нејсе, со одбрана составена од играчи во просек од 23ипол години, тоа е, ќе се прикаат голови и ќе има несигурни интервенции.

Јас веќе и заборавив дека имате ваков играч.
Мака мачи со повреди цело време, ама сега како што сме унаказени ќе добива минути. Башка уште една закана плус од слободни удари и корнери.

Фаул беше, не знам што се гледале на репетициите, го собра Огбона за сите пари. Првично ми се виде фаул на голманот. Пишав уште кога го собраа жота, огин играч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom