Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
E не, ќе изигравам дворску будалу како тебе сас Санчу шампион ќе биднују.
Реалност е тај.
Го нема Санчо, така да не вреди муабетот. Не мора да бидеш дворска будала, биди су само природен, ќе бидеш обична будала.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
@Трибиани дефиниција за ќутек
Не знам како да ти објаснам дека Интер нема никаква врска со муабетот...всушност јас сум најголемиот критичар на Интер како клуб и екипа......секогаш велам дека се лузери и пички..и знам дека тоа е дефиниција за ќотек.

Ама исто така сакам да ти објаснам дека Јунајтед генерално е поуспешен историски од Ливерпул со тоа што е подобар во меѓусебните и има една титула повеќе....во поновата историја односно од кога се игра модерниот фудбал сигурно уште подрастична е разликата помеѓу Јунајтед и Ливерпул па тоа ми беше првичната поента.

Сега исто како Јувентус да пропадни и Интер да освои 3-4 титули со ред и воедно 2 ЛШ па да се курчам дека Интер е поголем клуб а со години не постоеше.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.572
Поени од реакции
5.616
Не знам како да ти објаснам дека Интер нема никаква врска со муабетот...всушност јас сум најголемиот критичар на Интер како клуб и екипа......секогаш велам дека се лузери и пички..и знам дека тоа е дефиниција за ќотек.

Ама исто така сакам да ти објаснам дека Јунајтед генерално е поуспешен историски од Ливерпул со тоа што е подобар во меѓусебните и има една титула повеќе....во поновата историја односно од кога се игра модерниот фудбал сигурно уште подрастична е разликата помеѓу Јунајтед и Ливерпул па тоа ми беше првичната поента.

Сега исто како Јувентус да пропадни и Интер да освои 3-4 титули со ред и воедно 2 ЛШ па да се курчам дека Интер е поголем клуб а со години не постоеше.
Ти си единствен човек на форумов што повеќе си го сака и брани најголемиот и најомразениот ривал од сопствениот клуб.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.107
Зачувај ги овие портали за следен пат

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења