Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 март 2018
Мислења
17.300
Поени од реакции
19.768
Сити си се одлепи на табела и сега ќе си игра курташак, си ги одмара клучните играчи Пеп, му се можи.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Ниту Биелса е легенда, ниту овие се големи. Ама денеска го испердаши филозофот и сераторот за сите пари.

Зел човекот на на осум кола до крај и неокончана титула, со скоро цел втор тим излегол. Вовововов, предноста е 25 бода, вововово игра против Чарлтон.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Последно уредено:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
И што е битно дали ја допрел или не овој од Астон вила топката? Ако е(беше) во офсајд, кој им курац гледаа дали ја допрел?
Тотално небитно у ситуацијава. o_O

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Хахахаах ВАР и гледање на милиметарски „офсајди“:pos: :pos:
Ниту Биелса е легенда, ниту овие се големи. Ама денеска го испердаши филозофот и сераторот за сите пари.

Зел човекот на на осум кола до крај и неокончана титула, со скоро цел втор тим излегол. Вовововов, предноста е 25 бода, вововово игра против Чарлтон.
Срам да му е да ротира играчи, кога има ЛШ за 3-4 дена и милион бодови предност.

Член од
29 март 2021
Мислења
301
Поени од реакции
864
Ливерпул повторно рутинирано. Со глупостите што ги прават на сила ќе ги пикнат Челзи во топ 4. Вест Хем е последна надеж следната година да ги гледаме Хаверц, Вернер и останатите мега засилувања во Лига Европа.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Лани во прво коло, кога на Стерлинг му поништија ваков гол и пишав во ПЛ темата, еве ти што ми одговори.

Слободно читај надоле од маринети, Пеџа и другите од ваш фан клуб, како скокнавте дека уште од старт ги форсирам Сити за титула.

Затоа сега кога ќе ви поништат на вас ваков гол и ве гледам како кукате ми се прави посебен ќејф на душичката. :love:

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Хахахаах ВАР и гледање на милиметарски „офсајди“:pos: :pos:

Срам да му е да ротира играчи, кога има ЛШ за 3-4 дена и милион бодови предност.
Едно е ротирање, друго е просеравање. Не се работи за два-тројца. Класично потценување на противникот, не му е првпат и секогаш му се удира од глава.
Автоматски споено мислење:

Ливерпул повторно рутинирано. Со глупостите што ги прават на сила ќе ги пикнат Челзи во топ 4. Вест Хем е последна надеж следната година да ги гледаме Хаверц, Вернер и останатите мега засилувања во Лига Европа.

20210406_223918.jpg

Член од
18 јуни 2017
Мислења
387
Поени од реакции
265
Dotogas gledajgo man utd vo liga evropa:pusigo:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Лани во прво коло, кога на Стерлинг му поништија ваков гол и пишав во ПЛ темата, еве ти што ми одговори.

Слободно читај надоле од маринети, Пеџа и другите од ваш фан клуб, како скокнавте дека уште од старт ги форсирам Сити за титула.

Затоа сега кога ќе ви поништат на вас ваков гол и ве гледам како кукате ми се прави посебен ќејф на душичката. :love:
Не сум ја крив што беше приморан да бираш за кој од ривалите да навиваш јбг.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom