Тоа што го прави Дајч со Барнли > тоа што го прави Биелса со Лидс
Срам да му е да ротира играчи, кога има ЛШ за 3-4 дена и милион бодови предност.Ниту Биелса е легенда, ниту овие се големи. Ама денеска го испердаши филозофот и сераторот за сите пари.
Зел човекот на на осум кола до крај и неокончана титула, со скоро цел втор тим излегол. Вовововов, предноста е 25 бода, вововово игра против Чарлтон.
Сто пати виден веќе сезонаваХахахаха каков офсајд![]()
Лани во прво коло, кога на Стерлинг му поништија ваков гол и пишав во ПЛ темата, еве ти што ми одговори.
Едно е ротирање, друго е просеравање. Не се работи за два-тројца. Класично потценување на противникот, не му е првпат и секогаш му се удира од глава.Хахахаах ВАР и гледање на милиметарски „офсајди“![]()
Срам да му е да ротира играчи, кога има ЛШ за 3-4 дена и милион бодови предност.
Ливерпул повторно рутинирано. Со глупостите што ги прават на сила ќе ги пикнат Челзи во топ 4. Вест Хем е последна надеж следната година да ги гледаме Хаверц, Вернер и останатите мега засилувања во Лига Европа.
Dotogas gledajgo man utd vo liga evropaЛиверпул повторно рутинирано. Со глупостите што ги прават на сила ќе ги пикнат Челзи во топ 4. Вест Хем е последна надеж следната година да ги гледаме Хаверц, Вернер и останатите мега засилувања во Лига Европа.
Не сум ја крив што беше приморан да бираш за кој од ривалите да навиваш јбг.Лани во прво коло, кога на Стерлинг му поништија ваков гол и пишав во ПЛ темата, еве ти што ми одговори.
Слободно читај надоле од маринети, Пеџа и другите од ваш фан клуб, како скокнавте дека уште од старт ги форсирам Сити за титула.
Затоа сега кога ќе ви поништат на вас ваков гол и ве гледам како кукате ми се прави посебен ќејф на душичката.![]()