Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јули 2012
Мислења
2.433
Поени од реакции
7.145
Секако дека имаше контакт. Еден од посрамните пенали у задње време.

Ова од пред малце за мене е чист пенал, раце одвоени од тело, спречува удар кон гол = пенал.
Контакт имаше, е сеа 10-тина минути предходно за исти ваков контакт со нозете на линија му досудија фаул на Шо, а и пенали имаме гледано досудени по вакви контакти. Ова денес беше чист пенал ко солза. Што се будали другите што во такви ситиации позади грб ги ставаат рацете?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тоа што Погба малце ја завлече ногата у играчот на Вила е друг муабет. Кејн едно време сакаше вака да изнудува пенали, ова пред ВАР да воведат, ќе влезе у близина на некој дефанзивец и ќе земе својата нога ќе ја пикне во ногата на дефанзивецот и ќе исценира контакт, а тоа вррсссска нема од пенал.

Не можат да финишираат Пул, се добро ќе напраат али завршен пас и финишинг 0 денес.
Скроз се согласувам :)

Оние Валери и Армстронг мислев само против нас играат, одличен демант засега :D

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.433
Поени од реакции
7.145
Тоа што Погба малце ја завлече ногата у играчот на Вила е друг муабет. Кејн едно време сакаше вака да изнудува пенали, ова пред ВАР да воведат, ќе влезе у близина на некој дефанзивец и ќе земе својата нога ќе ја пикне во ногата на дефанзивецот и ќе исценира контакт, а тоа вррсссска нема од пенал.

Не можат да финишираат Пул, се добро ќе напраат али завршен пас и финишинг 0 денес.
Мене, ваквите контакти со нозе ми се безвезе и надвор од шеснаесетник да се судат, а камо ли пенал. Али и со ВАР ги судат. Не знаеш дали е фудбал или кошарка по некад.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Cestito i neka vi se mnozat vakvi utakmici

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Браво за Саутемптон, Ингс и Хасенхутл, се надевам ќе фатат лига на шампиони.

Член од
21 февруари 2011
Мислења
385
Поени од реакции
487

Ама има контакт така?

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.814
Поени од реакции
2.358
Вестергард таман ќе се вклопи со Ван Дајк. Двајцата со повредени колена ќе си прават муабет на рецепција у Промедика.

Па затој бе. Да имав доктори повише работу. Малко имат с'к. :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.089
Мене ме интересира Пеџа дали е баниран или што е работата што го нема на форумов?

Ова не дека Ливерпул немаат гол дадено од лани, туку стварно онака рандом ми текна. :D

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.994
Поени од реакции
1.415
Imaat vreme do 17-ti da se odmorat i da se soberat malce... da potreniraat zavrsnica i da gi vratat vo realnost Utd. 3-0 za pocetok e dobro. :icon_mrgr:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.941
Поени од реакции
18.022
Мене ме интересира Пеџа дали е баниран или што е работата што го нема на форумов?

Ова не дека Ливерпул немаат гол дадено од лани, туку стварно онака рандом ми текна. :D
Да не го фатило срам како Дноев што го фаќа, па да испарил до некои подобри денови?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom