Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 август 2018
Мислења
196
Поени од реакции
81
Каков е овој играч бе? До вчера не можеше местото да си го најде во Палас, Боро, Барнли, Норич...

Мене ми е многу коректна споредбата со Пуки.
Можеби е коректна спотедбата ако ги споредуваме само Бамфорд и Пуки да, но види како играт Лидс а какви беа Норвич,едноставно ме освоија кога играа против Сити и им ја држаа топктата и напаѓаа во последните минути. Да мош Бамфорд е наизглед "дрвен", ама знае да се ослободи, да си изгради позиција за шут, да игра со глава..

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Ми делува како Пеп да нема што да понуди на Сити повеќе, ко последната сезона во Барса, прилично прочитана игра.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Тејлор судијата :pos: :pos: ...Гундоган 5 секунди го влечи играчот на Вест Хем..уште гол да го слечеше...на првиот прекин судијата лабаво не му дава жолт...како да се нема случено ситуацијата:pos:.....страшен аматеризам од Англиските судии...ова е веќе голем резил

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
Тејлор судијата :pos: :pos: ...Гундоган 5 секунди го влечи играчот на Вест Хем..уште гол да го слечеше...на првиот прекин судијата лабаво не му дава жолт...како да се нема случено ситуацијата:pos:.....страшен аматеризам од Англиските судии...ова е веќе голем резил
zaboravi da mu dade, ne deka ne planirase, ama zemaa ovie posed i 12 minuti podavaa, nemase prekin i zaboravi. Amaterski kako i da e, kontra sprecuvase so vlecenje pa potoa drzenje za rakata ali bidna.

Inace od koga e dojden pep tuka, do sea, ja polosi 45 minuti od siti nemam gledano, breeeej ama se losi u prvovo poluvreme u pm, ne pamtam vakvo poluvreme od siti makar i koga gubele utakmici igrale mnogu podobro od ova.

Pak da se navratam kaj sudijava, mislam deka imase osnova da go ponistat golot na west ham radi igra so raka, ednas samo povtorija i toa otkako veke izvedoa od centar siti.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.957
Поени од реакции
1.394
Вест Хем годинава баш добар почеток имаат. 4-0 ги победија Волвс, Лестер 0-3, 3-3 со Тот и сега водат 1-0 .

Член од
5 март 2018
Мислења
17.111
Поени од реакции
19.515
Уште една днопертиза на кајгана, за Вест Хем зборам, ги отпишавме сите а тие им скинаа бодови на три фаворити од горниот дел на табела. :)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.890
Поени од реакции
67.525
8 поени против Волвс, Лестер, Тотенхем и Сити.
Дајте една медаља за Мојсо.

Кај ги најде Чесиве бе? Бекчето интересен играч.
Он и у Евертон знаеше да ископа такви играчи. Створен е Мојси за вакви екипи.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.860
Поени од реакции
116.090
Стерлинг прејакиот според Стефан Коби
Не бе, Стерлинг појакиот од Марсијал според мене. Бреј какво теле, ужасен зицераш. Него, баш на Син на чат му реков дека знаев оти промашува дебилот, за таа шансата зборам 1 вс 1 кога излезе у 86та минута.

Сити скроз разочарува на почетокот, ни бледа сенка не се од претходните сезони.

Од друга страна 99% од нас овде на темава ги испаднавме Вест Хем уште пред да почне сезоната, тежок распоред вака онака, дечките поштено си земаа поени против доста појаки противници и реално им пројде лудилото што сите мислеа дека ги очекува. Сеа мирно може да продужат да жнеат бодови и се надевам дека од следна сезона ќе загризаат и за Европа, им ебам тоа умрените.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ги гледам сега на СК сите голови на Руни. Каква класа, Рашфорд и Марсиал се нивоа позади тој калибар.
Општо напаѓачите се зад тој калибар. Руни од 16 години беше и напаѓач и крило и цм и дм. Вселенски талент...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom