Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Џабе им е Вар кога во едно коло имаат неколку криминални одлуки. Мора да почне да се суди според тетратка, а не како ќе им прдне.
Милиметарски офсајди, игри со рака и излегување на голман при пенал. За овие работи мора да се донесат јасни правила или пак ако ги има тие правила да се придржуваат кон нив. Не може еднаш офсајд, еднаш не, еднаш рака, другпат не.

H

HoT _iCe

Гостин
Само у ПЛ ли е овакво коинфлип ВАР или у сви лиге е исто, на светско ВАР беше супер..

Член од
29 април 2015
Мислења
4.302
Поени од реакции
4.229
Колку сте чудни. Си има правила за ВАР, ако е офсајд е офсајд не битно дали е милиметар ими километар.. или ај може да биде во офсајд до 5цм после тоа ќе се суди.

Иначе добра текма. Мојот човек Ричарлисон треба да јаде минимум 3 утакмици.
А за Пикфорд не знам какви се правилата, али да не беше таму офсајд црн требаше да му дадат

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Колку сте чудни. Си има правила за ВАР, ако е офсајд е офсајд не битно дали е милиметар ими километар.. или ај може да биде во офсајд до 5цм после тоа ќе се суди.

Иначе добра текма. Мојот човек Ричарлисон треба да јаде минимум 3 утакмици.
А за Пикфорд не знам какви се правилата, али да не беше таму офсајд црн требаше да му дадат
Јас не знам за таквo правило што е офсајд ако раката или лактото е понапред....смешна одлука

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.650
Поени од реакции
8.252
Само у ПЛ ли е овакво коинфлип ВАР или у сви лиге е исто, на светско ВАР беше супер..
Батали, у Серија А после 5 минути можат да поништат гол! Лани беше така , може се оправиле годинава!

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.857
Поени од реакции
10.697
Пак ќе има глупости со ВАР и оваа сезона. Реално секогаш се тешки гостувањата на Гудисон, ама оваа колку педерски играа Невертон у уста да ги ебам.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Не ја глеав ама офсајд си е офсајд без разлика колку милиметри било

:свиркам:

Член од
29 април 2015
Мислења
4.302
Поени од реакции
4.229
Јас не знам за таквo правило што е офсајд ако раката или лактото е понапред....смешна одлука
Тоа е друго, ако не е добро дефинирано, ама за милиметрите е смешно да се дискутира.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ова е класичен пример, кога двајца играчи се „во линија“.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom