ХахахахаХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХААХАХАХААХАХАХАХАХХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХАХА![]()
Сум ја видел сликава повеќе пати, Џерард е или некој рандом тип што личи на него? Личи ко Стиви Џ на слава кај тетин му во Стајковци, спремен да испие 7-8 пива.
Добро е, првиот сет го зема Астон Вила но сепак ова е Грен Слем турнир така да доста тешко ќе биде да освојат уште два, али ништо не се знае, сепак е 2020 година и се е можно.
Владимир или Стелт ти ја прати шегава по ПП?И покрај 6-1 поразот на Јунајтед од Жозе и 6-2 (до сега) за Вила против Ливерпул...
...најголемото изненадување денеска е тоа што Арсенал победи и Пепе даде гол
Проблемот е што Вила и Евертон имаат навистина богати сопственици. Ако после коронава испаднат во предност пред другите клубови како Америка после WW2, ќе треба сите да земеме од отровот на Рики.Абе Тотенхем не за подценување ама Вила бе.
Стелт, из дет ју?И покрај 6-1 поразот на Јунајтед од Жозе и 6-2 (до сега) за Вила против Ливерпул...
...најголемото изненадување денеска е тоа што Арсенал победи и Пепе даде гол
Почина пред некој ден 33 годишен фан на Челзи. Лампард и Тери одма изразија сочувство, вчера Чилвел така прослави, а и Баркли денес.Znae li nekoj zosto ovaa kolo najcesto koga igrac dade gol proslavata mu e so A?
Аааа фак, забораив да се одлогирам од акаунтов за да се пуштам на другиот кај што глумам фан на Баерн...Владимир или Стелт ти ја прати шегава по ПП?![]()