Ја има пишано т2 2+Судијава ептен против Арсенал...
Ја има пишано т2 2+Судијава ептен против Арсенал...
Ма јок, појаки сме на сите полиња, одиме на титула како што и викаме од старт, нели?Леле 10 страни кукале еј. Абе на утакмицава влеговте ко Стела Кокс коа влага на pool party и гледа 20 црнци како ја чекаат.
Доста ајде, Ливерпул изгази, Арсенал не играше ништо, дали е до играчите или до менаџерот сосема небитно коа и на двете полиња се у неспоредлив калибар со све што ние имаме. Не постоела подобра утакмица за да се каже the better team won.
Сакам коа има дискусија, ама тука нема простор за муабет, стисни зуби и иди даље, барај бодови од други екипи.
Vardi 1 pl - Runi 5pl
Gresna ti e temata. Ova se meme sliki, treba da odi vo temata za interesni sliki.
Ke биде смешка ако се споредат Руни на 18 години, деби во ЛШ, Хет трик. Варди на 18 години, ни на Google не би можел да го најдеш. Не му го оспорувам успехот на Варди, само ја потенцирам и втората страна на медаљонот.
БелеринКој е веган?
Се согласувам, пред утакмица не знаев ни која формација играат, затоа и си прашав. Ама ти мене не ме читаш добро. Она што ти велам е дека вчера било која формација да играше Артета, со било кои фудбалери од ростерот, пак ќе изгубеше Арсенал. Разликата во квалитет на теренот беше очигледна. Буквално како возрасни против деца да играа.Тотално има врска по која страна паднал голот, ти пред утакмица не ни знаеше која формација ја играат кога виде со кој состав е излезен Артета, а сега пробуваш да ми објасниш како тоа не е битно кој каде играл.
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Која е поентата на двеве слики? Т.е. триве?
Ама никој не вика дека ќе тепавме 3-0, проблем е што Тирни е лев бек, а тој го игра назад во тројка стопери, Најлс не покриваше доволно и го оставаше сам. Да играше Габриел на централен, Тирни бек Салах немаше да се прошета за голот.Се согласувам, пред утакмица не знаев ни која формација играат, затоа и си прашав. Ама ти мене не ме читаш добро. Она што ти велам е дека вчера било која формација да играше Артета, со било кои фудбалери од ростерот, пак ќе изгубеше Арсенал. Разликата во квалитет на теренот беше очигледна. Буквално како возрасни против деца да играа.
Мане требаше во 3-та минута да биде во соблекувална реално, да имаше судијата мадиња.И сите зборат за шансата на Лаказет, демек да погодел може ќе изваделе нерешено, па ако одиме по таа претпоставка, Мане да го погодеше она во прво полувреме, што најчесто го погаѓа и пречката на Трент да беше гол, ќе беше 2-0 во 20та минута...