Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Тројца позади, од кои едниот е Тирни што е класичен (офанзивен) бек и се крати неговиот придонес. Во средина двајца класични копачи како Џака и ЕлНени, Белерин и Мејтланд винг бекови. Сакаш да ми кажеш дека ова е единствената опција што може да ја извади Артета?
Против Ливерпул во гости да, со мала измена на лев бек, под услов да не сакаш да бидеш рашлакан со 5, 6, 7 гола, како на пример Венгер последните години.
Незнам вие како го замислувате Арсенал, можам да ги сфатам дел од навивачите што сеуште мислат дека сме елитен клуб што стреми кон титули, ама вас навивачи на други клубови не. Арсенал беше во слободен пад добри 4 години, тоа никој не сакаше да го признае впрочем Венгер пред да замине рече дека на тимот му фалеле два-тројца играчи за да се бори за титула па од овде имам разбирање за тие што наседнале на класична манипулација која многу вешто Венгер ја продаваше последните години. Е, Артета за разлика од него имаше мадиња па на сите во фаца им кажа во какво срање е клубот, од чистач до Џош Кронке (овој као не сум од тука ја), доби на авторитет, играчите почнаа да му веруваат и сфатија дека овој ќе им е.е матер на сите што беа влезени со гратиси.
Сакам да ти кажам дека Артета не е луд и неписмен, најмалце сака да игра бункер ама е свесен со што располага и вади максимум од тоа што го има.
Еве ако успеат да го донесат Аоар и да се надеваме Парти ќе видиш каква разлика ќе има.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Многу рано почнавте со плачките, 3коло. Очекувам на крај на сезона пак да има анализа од секој меч поединечно и колку сте биле оштетени и колку бода ви украле.
Лани ви го украдоа месото во ЛШ, глејте сезонава титулата да не ви ја украдат судиите.
Гледај тие твоите да освојат некоја титула, трофеј не виделе 15 години.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Еј, абе еве сум @mkgunner.

Ти каци?

Ајде, ако ништо друго барем погоди дека нема шанси да прими Арсенал пет вечерва. И тоа е нешто и тоа е успех.
Па ко имаш проблем со видот еве може не си видел дека сум тука, и нормално дека погодив не сме ние Челзи да се бориме за титула, скромно, реално, а и логично, сѐ особини што се туѓи за тебе.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Судијава ептен против Арсенал...

Ќути и за нас да има некој :D

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Па ко имаш проблем со видот еве може не си видел дека сум тука, и нормално дека погодив не сме ние Челзи да се бориме за титула, скромно, реално, а и логично, сѐ особини што се туѓи за тебе.

Добро батуш. Јас помислив дека ќе се прозиваме после секој примен гол/пораз на омилениот тим и го прифатив второодделенскиот предизвик.
Со таа разлика што Челзи се врати од три гола негатива кога ме бараше во саботата, а Арсенал не се врати никаде, бидејќи не ни беше пристигнат на мечот со Ливерпул.

Ако сакаш да продолжиме, тука сум. Верувам дека јас ќе тагирам повеќе одошто ти сезонава. Како и изминативе 17, цирка. На пример.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Добро батуш. Јас помислив дека ќе се прозиваме после секој примен гол/пораз на омилениот тим и го прифатив второодделенскиот предизвик.
Со таа разлика што Челзи се врати од три гола негатива кога ме бараше во саботата, а Арсенал не се врати никаде, бидејќи не ни беше пристигнат на мечот со Ливерпул.

Ако сакаш да продолжиме, тука сум. Верувам дека јас ќе тагирам повеќе одошто ти сезонава. Како и изминативе 17, цирка. На пример.
Извини имам женска, сепак нема да продолжиме

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
И Артета има жена па пак доби жесток секс од машка личност од германска националност.

:toe:
Па барај го Клоп де, може и ќе имаш среќа да падне добар секс

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom