- Член од
- 29 јануари 2015
- Мислења
- 7.278
- Поени од реакции
- 20.260
Е фала, да се потсетам.За Хадсон Одои ништо немам речено зошто знам јас дека Англичаните се говеда во принип, поготово кога се покондурени така да не ме чуди такво однесување, каква и да била причата))
![]()
Kieron Dyer: A booze-fuelled Ayia Napa holiday with Rio and Frank
KIERON DYER EXCLUSIVE: Ayia Napa in the summer of 2000 was the height of excess. It was a holiday where all sense of restraint was absent. Every player who hadn’t made the Euros was there.www.dailymail.co.uk
Еве ти линк каде што и ова беше заташкано како и реално случајов на Мегваер.
Пишав, ако очекувавте Англичани да лежат затвор по Кипари, Грции и остали британски (екс) колонии и партнер земји за без разлика какви обвинувања добиле пресуда, не очекувајте клуб да надополнува дипломатски дилови. Во Грција за овие дела на Мегваер можеме да лежиме затвор јас, ти и рандом фиромец, нема да лежи Англичанец, поготово ПЛ фудбалер.
П. С. Син му на Трајко пројде со условна, Мегваер ќе лежел затвор![]()
![]()
Океј, ова е едната страна прикажана на еден медиум. Девојката тврдеше дека Нејмар ја силувал пред некое време, покажуваше аудио и видео записи, па повторно испадна дека се работи за глупост и уцена.
Дали овој случај имаше судска завршница? Верувам дека постоела можност за заташкување, но дали воопшто дошло сето ова до суд и дали тврдењата се докажани?
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Кај Мегваер е друга ситуацијата. Иначе (поздрав Џони), не верувам јас дека ќе лежи Мегваер во затвор, таман работа. Туку другиве аспекти и реперкусии ги дискутираме.
И мислам дека ќе му ја одземат капитенската лента во Манчестсер, штом се стиши.