Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
За Хадсон Одои ништо немам речено зошто знам јас дека Англичаните се говеда во принип, поготово кога се покондурени така да не ме чуди такво однесување, каква и да била причата :)))

Еве ти линк каде што и ова беше заташкано како и реално случајов на Мегваер.

Пишав, ако очекувавте Англичани да лежат затвор по Кипари, Грции и остали британски (екс) колонии и партнер земји за без разлика какви обвинувања добиле пресуда, не очекувајте клуб да надополнува дипломатски дилови. Во Грција за овие дела на Мегваер можеме да лежиме затвор јас, ти и рандом фиромец, нема да лежи Англичанец, поготово ПЛ фудбалер.

П. С. Син му на Трајко пројде со условна, Мегваер ќе лежел затвор :D :D
Е фала, да се потсетам.
Океј, ова е едната страна прикажана на еден медиум. Девојката тврдеше дека Нејмар ја силувал пред некое време, покажуваше аудио и видео записи, па повторно испадна дека се работи за глупост и уцена.

Дали овој случај имаше судска завршница? Верувам дека постоела можност за заташкување, но дали воопшто дошло сето ова до суд и дали тврдењата се докажани? :)

Кај Мегваер е друга ситуацијата. Иначе (поздрав Џони), не верувам јас дека ќе лежи Мегваер во затвор, таман работа. Туку другиве аспекти и реперкусии ги дискутираме.
И мислам дека ќе му ја одземат капитенската лента во Манчестсер, штом се стиши.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.685
Поени од реакции
8.320
Капитенската лента висеше во воздух извесно време, сега само коцките се склопија!

Член од
14 април 2012
Мислења
32.892
Поени од реакции
67.541
И треба да му ја земат. Чисто што испаднал така наивен.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148

Сосема очекувано, почело је почело.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.633
Поени од реакции
11.704
Капитенската лента висеше во воздух извесно време, сега само коцките се склопија!
им напраи услуга да имаат разлог на Бруно да му ја дадат

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Се надевав дека Пеп ќе оди у Барса и дека ќе освајаме наредни 200 години, тоа ќељавото копиленце Меси ќе го земе сеа у Сити и дојди земи им титула, мамицата.

O

ob1

Гостин
Се надевам дека ќе дое во Англија или Италија и коооонечно фановиве на другиве екипи ќе ги разберат фрустрациите на нас фановите на Реал со кои што се соочувавме 16 ебени сезони, се да му ебам у пичка ја на него, конечно нека се изгуби за да може Реал пак 234295928375 титули да освои, детство ни разеба, трајни животни последици ни остави се да му ебам ја на негоо!!

Уфф..

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Се надевам дека ќе дое во Англија или Италија и коооонечно фановиве на другиве екипи ќе ги разберат фрустрациите на нас фановите на Реал со кои што се соочувавме 16 ебени сезони, се да му ебам у пичка ја на него, конечно нека се изгуби за да може Реал пак 234295928375 титули да освои, детство ни разеба, трајни животни последици ни остави се да му ебам ја на негоо!!

Уфф..
1598396192039.png

Дечкиве ќе го пречекаат, on a cold rainy night at Turf Moor...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Карло сака да ги земе Докуре, Алан од Наполи и Родригез од Реал :unsure:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ау што би било интересно Меси ако дојде стварно во Сити :D

Поминува пола екипа од пола терен, стигнува во шестнаесетник, Тарковски му влага со клизач, си сјебува лигаменти, се пензионира после една вечер во cold rainy night in Burnley :D

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
Ауу сите светци на форумов да ти биле на чело со св. Петар Донев, му ја кројат на Мегваер судбината кој круг од пеколот го чека. :D

Ме заболе мене што правел Мегваер во слободно време и дали ќе му земат капитенска лента, што се сомневам. Ако споредуваме лидерски квалитети Бруно е за него Кин и може само услуга да си направат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom