Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Дај нека отвори некој тема за Премиер Лига
Зошто бе, па ова е тема за Премиер лига каде господинот со бес против машините дискутира за фудбал и исклучиво за фудбал. Ај ти се молам без офтопик и неизводливи барања.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
20200923_141354.jpg

Кулминација.
Работите излегоа од контрола, јас сум во Будимпешта. :pos:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.550
Поени од реакции
59.236
едно масиче, 2 столици од кои една служи за оставање алишта, другата за потпирање нозе, плакар, радијатор, прозор-врата со ролетни, мало терасиче надвор кое ретко го користам, и лустер.
Кога сме веќе на тема Премиер Лига, дали може да ми кажеш на што ти е парното и ако може бројче од мајсторот што ти го правеше. Фала.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Зошто бе, па ова е тема за Премиер лига каде господинот со бес против машините дискутира за фудбал и исклучиво за фудбал. Ај ти се молам без офтопик и неизводливи барања.
Браво, конечно ми објасни што му значи ников еј. (y)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.724
Во Вест Хем и тренер и играчи се заразија. Директорот им вика се повеќе изгледа дека нема да успеат да купат некој, секој ден се повеќе паѓал во депресија. Чудо ќе биде ако не испаднат овие сезонава, посебно па со Мојс на клупа.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Кога сме веќе на тема Премиер Лига, дали може да ми кажеш на што ти е парното и ако може бројче од мајсторот што ти го правеше. Фала.
На дрва. Татко ми со еден комшија го местеа, неам поима ни што пари кошташе ни ништо. За следното зимо сме во план да стаиме котел на пелети. Ќе ти кажам тогаш што сме напраиле, ако сеуште те интересира. (y)

Член од
5 март 2018
Мислења
16.825
Поени од реакции
19.142
Во Вест Хем и тренер и играчи се заразија. Директорот им вика се повеќе изгледа дека нема да успеат да купат некој, секој ден се повеќе паѓал во депресија. Чудо ќе биде ако не испаднат овие сезонава, посебно па со Мојс на клупа.
А натпреварот наредна недела ? Ќе се изигра или ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom