Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај нека отвори некој тема за Премиер Лига
Зошто бе, па ова е тема за Премиер лига каде господинот со бес против машините дискутира за фудбал и исклучиво за фудбал. Ај ти се молам без офтопик и неизводливи барања.

20200923_141354.jpg

Кулминација.
Работите излегоа од контрола, јас сум во Будимпешта. :pos:

едно масиче, 2 столици од кои една служи за оставање алишта, другата за потпирање нозе, плакар, радијатор, прозор-врата со ролетни, мало терасиче надвор кое ретко го користам, и лустер.

Кога сме веќе на тема Премиер Лига, дали може да ми кажеш на што ти е парното и ако може бројче од мајсторот што ти го правеше. Фала.

Зошто бе, па ова е тема за Премиер лига каде господинот со бес против машините дискутира за фудбал и исклучиво за фудбал. Ај ти се молам без офтопик и неизводливи барања.
Браво, конечно ми објасни што му значи ников еј. (y)

Во Вест Хем и тренер и играчи се заразија. Директорот им вика се повеќе изгледа дека нема да успеат да купат некој, секој ден се повеќе паѓал во депресија. Чудо ќе биде ако не испаднат овие сезонава, посебно па со Мојс на клупа.

Кога сме веќе на тема Премиер Лига, дали може да ми кажеш на што ти е парното и ако може бројче од мајсторот што ти го правеше. Фала.
На дрва. Татко ми со еден комшија го местеа, неам поима ни што пари кошташе ни ништо. За следното зимо сме во план да стаиме котел на пелети. Ќе ти кажам тогаш што сме напраиле, ако сеуште те интересира. (y)

Во Вест Хем и тренер и играчи се заразија. Директорот им вика се повеќе изгледа дека нема да успеат да купат некој, секој ден се повеќе паѓал во депресија. Чудо ќе биде ако не испаднат овие сезонава, посебно па со Мојс на клупа.
А натпреварот наредна недела ? Ќе се изигра или ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom