Зошто бе, па ова е тема за Премиер лига каде господинот со бес против машините дискутира за фудбал и исклучиво за фудбал. Ај ти се молам без офтопик и неизводливи барања.Дај нека отвори некој тема за Премиер Лига
Кога сме веќе на тема Премиер Лига, дали може да ми кажеш на што ти е парното и ако може бројче од мајсторот што ти го правеше. Фала.едно масиче, 2 столици од кои една служи за оставање алишта, другата за потпирање нозе, плакар, радијатор, прозор-врата со ролетни, мало терасиче надвор кое ретко го користам, и лустер.
Ti brat nezz kakov lik si a i nemam ni vreme ni zelba da te analiziram no ako si zemal da se raspravas so likovi kako ovaj, koj se po celi denovi na forumov i toa im e se vo zivotot,znaj deka ne mozes da gi pobedis.
Браво, конечно ми објасни што му значи ников еј.Зошто бе, па ова е тема за Премиер лига каде господинот со бес против машините дискутира за фудбал и исклучиво за фудбал. Ај ти се молам без офтопик и неизводливи барања.
На дрва. Татко ми со еден комшија го местеа, неам поима ни што пари кошташе ни ништо. За следното зимо сме во план да стаиме котел на пелети. Ќе ти кажам тогаш што сме напраиле, ако сеуште те интересира.Кога сме веќе на тема Премиер Лига, дали може да ми кажеш на што ти е парното и ако може бројче од мајсторот што ти го правеше. Фала.
Немој и ти аман.Па соодветен му е, тој „рејџа“ а овие го пикнаа во машина :/
А натпреварот наредна недела ? Ќе се изигра или ?Во Вест Хем и тренер и играчи се заразија. Директорот им вика се повеќе изгледа дека нема да успеат да купат некој, секој ден се повеќе паѓал во депресија. Чудо ќе биде ако не испаднат овие сезонава, посебно па со Мојс на клупа.
Ти беше тука само за шала, од таквите си, те видов веднаш. Шаливџија.Па соодветен му е, тој „рејџа“ а овие го пикнаа во машина :/