Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Наградно прашање, дали конечно и Арсенал вечерва може да направи нешто корисно? Се мислам после натпреварот на Челзи да го ставам амблемот на Арсенал на аватар, ама не ми дава душата.
На гости Лестер немаат тепано преку 30 години, вкупно само 4 победи, Арсенал 17...
Моменталната форма вика дека треба да тепаме, па ти види сега

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Наградно прашање, дали конечно и Арсенал вечерва може да направи нешто корисно? Се мислам после натпреварот на Челзи да го ставам амблемот на Арсенал на аватар, ама не ми дава душата.
А на Ливерпул ќе го ставиш, кога ќе игра против Челзи? :D

На гости Лестер немаат тепано преку 30 години, вкупно само 4 победи, Арсенал 17...
Моменталната форма вика дека треба да тепаме, па ти види сега

Башка Лестер без Медисон, Переира и Чилвел се. И Ајозе не е сигурен дали ќе игра... За мене чист 1 утакмицава...

Башка Лестер без Медисон, Переира и Чилвел се. И Ајозе не е сигурен дали ќе игра... За мене чист 1 утакмицава...
Медисон и Чилвел демек можно е да играат.
Незнам, би требало да победиме ама Арсенал е во прашање

Чилвел каква патарушка е после паузава, подобро за Лестер и да не игра.

Чилвел е најголема превара у целиов тим на Лестер. И тоа преку сила му е толку максимумот. Ако грешам нека изгорам.

Со Лестер дома секогаш вадиме добри резултати, ама со Арсенал никогаш не си на сигурно, Мустафи и Џака одамна не направиле клучна грешка за гол, време е некако веќе, ако не вечер тогаш со Ливерпул наредната утакмица сигурно

ја па мислам дека немашсе шанса теоретска да го стигне и да не се повредеше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom