Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Одлика на голем клуб,респект.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk
а што требаше да застане да му даде рака, кога се се случи во две секунди Вилиан појма немаше дали изгуби рамнотежа или е повреден.

Да му текнеше побрзо на Ставро да менва аватари против тие екипи шо игра Челзи можи шампиони да ги направеше :icon_lol:

Да се најде тој што го уваали Кепа за тие пари да му се даде медал, пола и повише лига има поквалитетни голмани од оваа превара.

Sakas da kazes deka ova bese odbranlivo? Teshko toa.
Секој просек голман ова го кида, јес да беше јак шут но по средина на голот и тоа од 25 метра така да нормално дека е одбранливо.

Секој просек голман ова го кида, јес да беше јак шут но по средина на голот и тоа од 25 метра така да нормално дека е одбранливо.
Vidi ja brzinata na shutot, traektorijata i kade zavrsuva (pod prechkata) pa posle pak kazi mi deka "sekoj prosek golman ja fakja".

Ne vikam deka Kepa e world class, pravi gluposti, ali za ova nemam shto da mu zameram, prashanje e koj mu dade tolkav prostor na Zaha.

Не заебавајте, ако по средина на гол не може да одбрани шут, до тука... Глејте ги реакциите на Пулишиќ и Ацпеликвета* кога го прими голот.

Vidi ja brzinata na shutot, traektorijata i kade zavrsuva (pod prechkata) pa posle pak kazi mi deka "sekoj prosek golman ja fakja".

Ne vikam deka Kepa e world class, pravi gluposti, ali za ova nemam shto da mu zameram, prashanje e koj mu dade tolkav prostor na Zaha.
друже од 25 метри патува топката оди по средината... големи клубови затоа имаат голмани кои овие топки во заби ги фаќаат, дали ти мислиш дека ова ке пројдеше кај Ноер, Де Геа, Алисон... едноставно човекот нема квалитет, ниту концентрација, а плус и претходно знаеме дека е склон на глупости.
Рецимо Пикфорд и Лорис се голманишта за овој.

друже од 25 метри патува топката оди по средината... големи клубови затоа имаат голмани кои овие топки во заби ги фаќаат, дали ти мислиш дека ова ке пројдеше кај Ноер, Де Геа, Алисон... едноставно човекот нема квалитет, ниту концентрација, а плус и претходно знаеме дека е склон на глупости.
Рецимо Пикфорд и Лорис се голманишта за овој.
Zatoa rekov, Kepa ne e svetska klasa i od nego ne ochekuvam da pravi chuda, tuku da pokazuva progres, shto za zhal ne se slucuva kako shto mislevme. Inaku Kepa e najskap golman vo svet samo zatoa shto bese klasicen panic buy togash. Ne znam koga pocnale da gledaat zameni za Kurtoa, ama Bilbao baraa da se aktivira klauzata i toa e toa.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom