Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Штета, ептен рано се реши лигава годинава

Како Ливерпул се доближува до титула, така хуморот на ратм ескалира до невидени нивоа, дефанзивен механизам левел Чендлер Бинг.
И пивцето ќе приумри :LOL: Факе без другарче ќе остани :(

Како Ливерпул се доближува до титула, така хуморот на ратм ескалира до невидени нивоа, дефанзивен механизам левел Чендлер Бинг.

Точно е дека доближувањето до титула на Ливерпул ќе ми донесе одредено гадење и немир, но од друга страна пак, доближувањето до титула на Ливерпул ќе ме потсети на тоа каква ретардирана фан-база има истиоимениот клуб и во што таа се претвора пред прагот на успех.
Кога иначе би гледале како двајца возрасни луѓе позираат со среден прст наменет за ,,хејтери" и постираат повраќаници на форум, откако претходно (во некои не така славни Хоџсонови и Роџерсови времиња) најавиле дека се откажуваат од гледање фудбал и бодрење на омилениот клуб?

Што се доближува, Ливерпул се шампиони уште пред пар кола кога пишувавме дека е огромно водствово, а викавте "a be ne se znae sve e mozno"

Ливерпул треба да се некст левел неспособни за нешто вакво да срушат.

Вакво водство кога се дешава во Италија/Германија/Франција цел свет вика "Решено е све", ама ние глумиме демек во Англија е невозможно да се реши титула уште во Октомври/Ноември...

И тоа водството на Ливерпул се зголемвуа со повреден/не на 100% Салах

Ливерпул може до крај да не ги обедини Мане/Боби/Салах и пак ќе освојат титула, треба ептен ептен малери да имаат, и треба ептен неспосбни да се...па дури и во тој случај конкурентите се уште повеќе неспособни така да..

Возможно е да се реши титула и во Англија ама Ливерпул не би бил Ливерпул кога станува збор за борба за титула ако не насловите во весниците за одредено време не гласат „Во оваа ситуација, само Ливерпул е тим кој изгубил титула“ :D

како претходно (во некои не така славни Хоџсонови и Роџерсови времиња) најавиле дека се откажуваат од гледање фудбал и бодрење на омилениот ?
Те молам со прст да ми посочиш кој од тука се откажал од навивање у тоа време?

Mou and Totnem, it’s a begining of a beautifull relationship...

Последно уредено:
Ајде редете му лајкови и на баткава, karma farming ебате, спомни ме у пост за да добиеш морална поддршка у животот (y)

Каков идиот е овој Алисон Бекер, цела среќа што имаат уште една измена. xD

Толку си напорен и досаден што почнав да навивам Ливерпул кој генерално ми е симпатична екипа да не освои титула и годинава.

Отров, у пм.
Ме заболе мене за кој навиваш.

хахахахаха Еткинсон :D :D

(му ебам матер, три дефанзивци имам од пул на фантази)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom