+1. Maрсијал само 2 години го чекавме да се разведе од жена му и да му тргне со новата.Балотели и Шелви се страшни играчи ама немаат во главата...
Ко демек оправдување за андерачивментот треба да е "немање у глава".
Руди Фелер, секоја шанса гол. Ромарио исто, имаше страшен процент на реализирани шанси.Нема тим кој игра таков напаѓачки фудбал а има убица напаѓач и ќе дава по 200 гола само затоа што праеле 400 шанси во сезона.
Истиот муабет и за Салах се врти. Што поофанзивен фудбал играш, тоа е поголема можноста да постигнеш гол ама и со тоа почнуваш повеќе да се курчиш и наместо да одиш на сигурно додавање, шутираш од неизградена позиција затоа што самодовербата ти е до небо.
Дека утиња се слагам ама кој не промашува шанси? Последен играч што во 16ник немаше промашај мислам дека беше (да не ги навредам форумџиите, ќе го пишам во целосно име) Rutgerus Johannes Martinus "Ruud" van Nistelrooy.
Среќа ти во живо си го гледал секој викенд Руди Фелер како секоја шанса му е гол.Руди Фелер, секоја шанса гол. Ромарио исто, имаше страшен процент на реализирани шанси.
Епа не можеш поради тројца играчи во историја на игрицава да кажеш дека Стерлинг е слаб играч.Руди Фелер, секоја шанса гол. Ромарио исто, имаше страшен процент на реализирани шанси.
Генијалец, така се вели зборот. Сигурно буквално не мислам дека секоја шанса му е гол. Ајнштајн.Среќа ти во живо си го гледал секој викенд Руди Фелер како секоја шанса му е гол.
Сигурен сум и партиите од 1860 Минхен му ги имаш фатено кога бил уште млад.
Во ред тоа, меѓутоа Стерлинг навистина има низок процент на реализирани шанси, што е навистина фрустирачки за моралот на екипата. Трча цела екипа, посебно во тешки натпревари да ти стокми една до две стопроцентни, ти во тополи ја шутираш топката, или директно во голман. Мене лично процентот на реализација на шанси ми е многу важен критериум. Пипо не знаеше ништо од фудбал освен позиционирање и осет за простор, па е еден од најдобрите стрелци во историјата.Епа не можеш поради тројца играчи во историја на игрицава да кажеш дека Стерлинг е слаб играч.
Брат, да би бил он толку слаб, Пеп сигурно не би го играл. Купи 200 крилни напаѓачи, пак Стерлинг е играч од офанзивниот дел од тимот со најмногу минути (што ради квалитет, што поради честите повреди на Агуеро). Податоков не ми е проверен ама јас најискрено не можам да се сетам на утакмица која ја почнал без него, дали е куп, дали е ЛШ, дали е лига.Во ред тоа, меѓутоа Стерлинг навистина има низок процент на реализирани шанси, што е навистина фрустирачки за моралот на екипата. Трча цела екипа, посебно во тешки натпревари да ти стокми една до две стопроцентни, ти во тополи ја шутираш топката, или директно во голман. Мене лично процентот на реализација на шанси ми е многу важен критериум. Пипо не знаеше ништо од фудбал освен позиционирање и осет за простор, па е еден од најдобрите стрелци во историјата.
И никаде не реков дека е слаб Стерлинг, просечен е, ништо посебно.
Ти ко татко ми, како мал ми збореше колку бил добар Пеле, а он кога се пензионирал, татко ми имал 10-11 години.Генијалец, така се вели зборот. Сигурно буквално не мислам дека секоја шанса му е гол. Ајнштајн.
А ако претпоставиме дека сум 71?Ти ко татко ми, како мал ми збореше колку бил добар Пеле, а он кога се пензионирал, татко ми имал 10-11 години.
Ако претпоставиме дека си 84та, и ти си имал исто колку татко ми кога се пензионирал Фелер.
Стилот на игра на Роналдињо во контекст со Марсијал ....хаха...Martial за Sterilng e Ronaldinho. Далеку поголема техника, подобар финиш, не му се сервирани топките на тацна и нема по милион шанси на утакмица како што има Sterling. Прегледај го приврзокот 257197
Дарко Панчев - Кобрата на времето маме е..ше...со Фелер по 100 % учинок имаа...А ако претпоставиме дека сум 71?
Тогаш претпоставуваме пак дека не си го гледал со оглед на телевизиската понуда во Југославија и непостоењето на интернетот.А ако претпоставиме дека сум 71?