Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 декември 2019
Мислења
4.695
Поени од реакции
8.338
Ваквите потези како ова со дресовите black lives matters ме тера да станам расист :boksix:
Богами јас на стари години почнав да се замислувам над темата, најверојатно ништо нема да се смени во моето гледање на светот, ама лиглевците како Стерлинг ќе ги мразам уште повеќе!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Богами јас на стари години почнав да се замислувам над темата, најверојатно ништо нема да се смени во моето гледање на светот, ама лиглевците како Стерлинг ќе ги мразам уште повеќе!
А Пеп?

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.695
Поени од реакции
8.338
Вхат абаут Пеп?
Има прокењато нешто на оваа тема или општо?
Општо он ти е човек, играч, тренер кој за мене ќе пројде низ фудбалот без да го рецнам! Незнам зошто, нит ме нервира нит ме радува. За разлика од Клоп за кој имам мешани видувања, но во основа позитивни! Уствари единствен минус му е што отиде во Ливерпул :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Вхат абаут Пеп?
Има прокењато нешто на оваа тема или општо?
Општо он ти е човек, играч, тренер кој за мене ќе пројде низ фудбалот без да го рецнам! Незнам зошто, нит ме нервира нит ме радува. За разлика од Клоп за кој имам мешани видувања, но во основа позитивни! Уствари единствен минус му е што отиде во Ливерпул :D
Вчера имаше изјава дека се срами од белата раса за тоа што и го прави на црната раса :)
Автоматски споено мислење:

парафразирам

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.695
Поени од реакции
8.338
На што трошите енергија...
Оти, мене покрај глупата реакција за голот на Шефилд, ова највеќе ме нервираше! Баш погледнеш да видиш кој играч бил во акцијата, а таму БЛМ ко да ВЛ и остали да не се бројат! Општо ме разгневуваат овие модерни глупи движења, со изгубен фокус!

Вчера имаше изјава дека се срами од белата раса за тоа што и го прави на црната раса :)

парафразирам
Тоо царе, го ставам у листата на педери! Па и на Шити е менаџер, се вклопија коцките! Макар што, го разбирам дека одработува, а не мора пеерот.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
На што трошите енергија...
Во право си , не вреди да се троши енергија....ама ова е толку превидна,апсурдна и трагикомична пропаганда што не постои мерка единица на лицемерност што можи да ја отслика ситуацијата....ненормална работа,лудост.....ова ти е како разгалени збеснати деца од што немаат друга мака па ајде не дискриминирале(за црнците во УСА)...па Англичаните малце проблеми имаат во нивната држава па за други ќе се секираат...комедии

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Во право си , не вреди да се троши енергија....ама ова е толку превидна,апсурдна и трагикомична пропаганда што не постои мерка единица на лицемерност што можи да ја отслика ситуацијата....ненормална работа,лудост.....ова ти е како разгалени збеснати деца од што немаат друга мака па ајде не дискриминирале(за црнците во УСА)...па Англичаните малце проблеми имаат во нивната држава па за други ќе се секираат...комедии
Нивна држава е, нивна лига, мене фудбалот ме занима, што праеле испред, после утакмици, не знам, ако сакаат оро нека вртат :Д

Со погорниот пост сакав да кажам дека се замарате беспотребно за проблеми кои не ни се во двор, глејте си фудбал и ајт. :)

Член од
28 декември 2015
Мислења
4.070
Поени од реакции
6.552
Нивна држава е, нивна лига, мене фудбалот ме занима, што праеле испред, после утакмици, не знам, ако сакаат оро нека вртат :Д

Со погорниот пост сакав да кажам дека се замарате беспотребно за проблеми кои не ни се во двор, глејте си фудбал и ајт. :)
Па кој ги знае играчи на Вила освен Грилиш и Ел-Мухамедани или како беше, фино лепо ќе си видиш презиме на дрес и ок. Коментарите по навика не ги слушам пошто лупаат само глупости, вака се квари и доживљај, еј лично име ги натерале сменат со некоја килава парола.
Се прашувам колку од мултимилионериве црнци помагаат на сиротињата по дома...

Без разлика, има милион срања на кои навистина треба да се скрене пажња по светот како на пример 215 милиони луѓе во Индија кои немаат статус на човечко битие, немаат своја каста и ги нарекуваат недопирливи и невидливите. Ако таков лик допре некој макар од најдолна од 5-те касти истиот се мие од суеверност. Не постојат, немааат документи, не се водат како жители и слободно можеш да убиеш такви лица пошто не постојат во правниот систем, имаше документарец како богати индијци си прават лов на луѓе во 2015-16 некаде. Да не почнам да набројувам :angel:

Последно уредено:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.932
Поени од реакции
17.947
Пепе Реина од кај ми е познат?

Член од
28 декември 2015
Мислења
4.070
Поени од реакции
6.552

парафразирам
Нели Клоп се бунеше порано кога го прашуваа за ствари надвор од фудбалот, колку да каже нешто, логика во минус, ако се срами треба да се срами и од она што белата раса го прави на белата раса (најмногу убиства на белци во светот се од други белци и остали срања), да се идентификува некој со "своја" раса е малку необично, но доаѓајќи од Германија...
Пример, белец го измисли world wide web односно интернетот каков што го имаме сите денес, енглез, и сеа да почнам јас боооооо па па па каков филинг шо напраивме ние белците а јас сум допринел нула, ништо, за тоа да бидне.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Нели Клоп се бунеше порано кога го прашуваа за ствари надвор од фудбалот, колку да каже нешто, логика во минус, ако се срами треба да се срами и од она што белата раса го прави на белата раса (најмногу убиства на белци во светот се од други белци и остали срања), да се идентификува некој со "своја" раса е малку необично, но доаѓајќи од Германија...
Пример, белец го измисли world wide web односно интернетот каков што го имаме сите денес, енглез, и сеа да почнам јас боооооо па па па каков филинг шо напраивме ние белците а јас сум допринел нула, ништо, за тоа да бидне.
Брат, се слагам.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.886
Поени од реакции
116.200

парафразирам
Што и го правеЛА, околу 400 години уназад.

Ај еве и ние ќе кренеме бунтови пошо Турците ни ги ебеле предците 500 години. Све циганско што се буни би убил, крвенка скапана им ебам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom