- Член од
- 15 февруари 2020
- Мислења
- 104
- Поени од реакции
- 142
Не знам што ти е смешно, но драго ми е што те насмеав, смеењето е одлично за здравјето.
Посебно ако навиваш за Интер.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ ми се допаѓа новиов член
.....ако е нов де
Одлично играше Челзи, посебно Бачуаи и Вилијан. Двата гола беа оправдано поништени. Фред малку го поттурна Азпиликуета, а овој го однесе Вилијамс и потоа асистираше за голот. Не знам во кој Универзум тоа не е оправдано поништен гол. Мегваер немаше никаква намера да повреди, тој беше пред тоа турнат и заврши на тревата со подигната нога.
Ама џабе правиме муабет, жолтиот на Зума го реш натпреварот. Тоа беше врв.
Апсолутно. Бачуаји со тестисите в раце тргна накај ногата од Мегваер. Па тоа цел свет го виде.
Дури и слепец како тебе, претпоставувам.
И ниту еден сарказам на светот нема да ти ја скрие фудбалската неписменост, намали со време. Доволно се избрука после првата реченица.
Stavro vo red e bro, te primetiv use od prvoto mislenje.Не знам што ти е смешно, но драго ми е што те насмеав, смеењето е одлично за здравјето.
Посебно ако навиваш за Интер.
Баш заради тоа, вакви срања можат пак да ни се десат и нас, апсолутно чист гол им поништија за 1-1, а ние не добиваме ништо со победава на Јунајтед, може и полошо за насКриво да не ти е?
Сети се на утакмицата на Емирати.
Жоргињо![]()
Баш заради тоа, вакви срања можат пак да ни се десат и нас, апсолутно чист гол им поништија за 1-1, а ние не добиваме ништо со победава на Јунајтед, може и полошо за нас
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Баш заради тоа, вакви срања можат пак да ни се десат и нас, апсолутно чист гол им поништија за 1-1, а ние не добиваме ништо со победава на Јунајтед, може и полошо за нас
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk