Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Како се овие Шефилд горе на табела ни сами не знаат.
Ај ќе речиш Сити и Ливерпул преголем залак се за нив ама ги гледав и против Ватфорд каде не створија ни една асална шанса за победа, никаква игра немаат.

Ај ќе речиш Сити и Ливерпул преголем залак се за нив ама ги гледав и против Ватфорд каде не створија ни една асална шанса за победа, никаква игра немаат.
Taka slucajno im gi podarija bodovite.

И со таква игра и со толку малку шанси, пак повеќе голови од Атлетико постигнаа.

Не зезај, добро тимче е Шефилд.
Од тие играчи мислам повеќе и не може да се извади.

Добро бе, Џони ти е идол тебе или што е проблемов? Намерно глеаш да пишеш некоја глупост која знаеш дека ќе наиде на лавина реплики?

И со таква игра и со толку малку шанси, пак повеќе голови од Атлетико постигнаа.

Не зезај, добро тимче е Шефилд.
Од тие играчи мислам повеќе и не може да се извади.
Не знам досега неколку пати ги имам гледано и ми изгледаат како екипа за чемпионшип, можеби грешам
Автоматски споено мислење:

Добро бе, Џони ти е идол тебе или што е проблемов? Намерно глеаш да пишеш некоја глупост која знаеш дека ќе наиде на лавина реплики?
Олабај

Абе не е проблем, јас ќе олабавам али стварно не ја сфаќам потребата да бидеш дворски шут, желбата секогаш кон тебе да покажуваат со прст, најсериозно. Демек, различен карактер сум, различно глеам на животов hipsteraj wowowoow ne me sfakja sfetof?

Абе не е проблем, јас ќе олабавам али стварно не ја сфаќам потребата да бидеш дворски шут, желбата секогаш кон тебе да покажуваат со прст, најсериозно. Демек, различен карактер сум, различно глеам на животов hipsteraj wowowoow ne me sfakja sfetof?
Brat od bitola e, ko da ne si prael muabet so bitolsko cupe, ustata(ili vo slucajov prstite) pobrza od mislata... plus razgovaras so lik so bese potpisan stefi cfc a navivat za atleti...

Poveke golovi od Atletiko imaat dadeno. So faci kako Mc Burnie, McDurnie itn.

Aston Villa confirm that both Tom Heaton and Wesley suffered significant knee ligament damage during their match with Burnley and will miss the rest of the season.

После утакмицата со барнли :eek:

Aston Villa confirm that both Tom Heaton and Wesley suffered significant knee ligament damage during their match with Burnley and will miss the rest of the season.

После утакмицата со барнли :eek:
Не знам што се случи со Хитон ама некој тука го постираше стартот врз Весли, ако не се крене рачна врз тракторон Ми ќе ја покоси цела лига. Не може бе сосила да се фрлаш во дуел по секоја цена, ни во лига два го нема тоа што го прави тој.

Poveke golovi od Atletiko imaat dadeno. So faci kako Mc Burnie, McDurnie itn.
Добро пола од головите на Јунајтед му ги дадоја на еден меч, како и да е на последниве неколки натпревари ми делуваат како екипа која ќе се бори за опстанок, пак ќе речам можеби грешно ги проценив ќе видиме

тешко тебе на паметот
Нели е ова форум а на форум секој си искажува свое мислење ? Треба сите исто да мислиме ? Си дадов мој коментар за екипа ако ти и остали ликови тука не го делите истото ок е, не мора како хиени да се нафрлате кога некој ќе кажи спротивно.
Какви глупости се имаат лупано тука па никому ништо, не мора толку трагично да се сваќа коментарот за факинг Шефилд.

Brat od bitola e, ko da ne si prael muabet so bitolsko cupe, ustata(ili vo slucajov prstite) pobrza od mislata... plus razgovaras so lik so bese potpisan stefi cfc a navivat za atleti...
хахах која Битолчанка ти го скрши срцето ? Кажи си, можи ќе ја наредиме некако работата :)

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom