Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Taka slucajno im gi podarija bodovite.Како се овие Шефилд горе на табела ни сами не знаат.
Ај ќе речиш Сити и Ливерпул преголем залак се за нив ама ги гледав и против Ватфорд каде не створија ни една асална шанса за победа, никаква игра немаат.
Како се овие Шефилд горе на табела ни сами не знаат.
Ај ќе речиш Сити и Ливерпул преголем залак се за нив ама ги гледав и против Ватфорд каде не створија ни една асална шанса за победа, никаква игра немаат.
Не е интересно више![]()
Добро бе, Џони ти е идол тебе или што е проблемов? Намерно глеаш да пишеш некоја глупост која знаеш дека ќе наиде на лавина реплики?Како се овие Шефилд горе на табела ни сами не знаат.
Не знам досега неколку пати ги имам гледано и ми изгледаат како екипа за чемпионшип, можеби грешамИ со таква игра и со толку малку шанси, пак повеќе голови од Атлетико постигнаа.
Не зезај, добро тимче е Шефилд.
Од тие играчи мислам повеќе и не може да се извади.
ОлабајДобро бе, Џони ти е идол тебе или што е проблемов? Намерно глеаш да пишеш некоја глупост која знаеш дека ќе наиде на лавина реплики?
Олабај
Brat od bitola e, ko da ne si prael muabet so bitolsko cupe, ustata(ili vo slucajov prstite) pobrza od mislata... plus razgovaras so lik so bese potpisan stefi cfc a navivat za atleti...Абе не е проблем, јас ќе олабавам али стварно не ја сфаќам потребата да бидеш дворски шут, желбата секогаш кон тебе да покажуваат со прст, најсериозно. Демек, различен карактер сум, различно глеам на животов hipsteraj wowowoow ne me sfakja sfetof?
Poveke golovi od Atletiko imaat dadeno. So faci kako Mc Burnie, McDurnie itn.Како се овие Шефилд горе на табела ни сами не знаат.
Не знам што се случи со Хитон ама некој тука го постираше стартот врз Весли, ако не се крене рачна врз тракторон Ми ќе ја покоси цела лига. Не може бе сосила да се фрлаш во дуел по секоја цена, ни во лига два го нема тоа што го прави тој.Aston Villa confirm that both Tom Heaton and Wesley suffered significant knee ligament damage during their match with Burnley and will miss the rest of the season.
После утакмицата со барнли![]()
Добро пола од головите на Јунајтед му ги дадоја на еден меч, како и да е на последниве неколки натпревари ми делуваат како екипа која ќе се бори за опстанок, пак ќе речам можеби грешно ги проценив ќе видимеPoveke golovi od Atletiko imaat dadeno. So faci kako Mc Burnie, McDurnie itn.
тешко тебе на паметотАбе не е проблем, јас ќе олабавам али стварно не ја сфаќам потребата да бидеш дворски шут, желбата секогаш кон тебе да покажуваат со прст, најсериозно. Демек, различен карактер сум, различно глеам на животов hipsteraj wowowoow ne me sfakja sfetof?
хахах која Битолчанка ти го скрши срцето ? Кажи си, можи ќе ја наредиме некако работатаBrat od bitola e, ko da ne si prael muabet so bitolsko cupe, ustata(ili vo slucajov prstite) pobrza od mislata... plus razgovaras so lik so bese potpisan stefi cfc a navivat za atleti...