Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Taka e, ama ne e taka. Jang go vide znamenceto i zastana. Ovoj gol ne trebase da bide priznaet. Citaj pravilnikot, istosto go potencirase i Ole na presot i kaj cetvrtiot sudija koga se bunese.

ПС. Liverpulci, 30 godini, psssssst.
Ова значи дека Јанг е глуп и не ги знае правилата. Ебате капитенот.

Кога гледаш од страна ептен смешно изгледа ова кога навивачи на Јунајтед во 2019 година зафркаваат навивачи на Ливерпул. А Јунајтед 6 години не може да пркне а Ливерпул е актуелен европски шампион и има 7 од 7 во ПЛ до сега и ќе заврши со 50 бода повеќе на табелата.

Ова ме потсетува на оној период кога Реал како од шала примаше петарди на Ел Класико и заостануваше по 30 бода зад Барса ама кога ќе ги чепнеш нивните фанови битно враќаа „ама ние имаме 9 титули во ЛШ“...

Кога гледаш од страна ептен смешно изгледа ова кога навивачи на Јунајтед во 2019 година зафркаваат навивачи на Ливерпул. А Јунајтед 6 години не може да пркне а Ливерпул е актуелен европски шампион и има 7 од 7 во ПЛ до сега и ќе заврши со 50 бода повеќе на табелата.

Ова ме потсетува на оној период кога Реал како од шала примаше петарди на Ел Класико и заостануваше по 30 бода зад Барса ама кога ќе ги чепнеш нивните фанови битно враќаа „ама ние имаме 9 титули во ЛШ“...
Тоа ти е така дека голем дел од фан базата на Манчестер ти се ретардирани ликови.

Исто е и со навивачи на Ливерпул. Се бориме ние со Хоџсон, Кени, Роџерс, Рафа и Клоп на почеток со позиција од 5то до 8мо место ама затоа, 18 титули у лига 5 у ЛШ :D

Е сеа, едно е да го праиш тоа на 15 години, друго е на 25-26, ко @ManUtdChampions

Каде сум се фалел јас со 20те титули на Јунајтед?

Потејто - потато
Целава дискусија е поттикната од овој твој пост, претпоставувам.
Еве од каде е поттикната дискусијата:
ПС. Liverpulci, 30 godini, psssssst.

Јас никаде не се обраќам на никој од вас со цел да провоцирам или тролам и како што може да видиш во самиот пост кажувам колку Јунатед и Арсенал се под Ливерпул во моментов. Последното е да го ублажам малце бламот што го јадеме моментално, да не изелзе дека почнав да ве величам наеднаш. xD

Моментално?
More like - со сезони...
Колку сезони? Сезона ипол.
Автоматски споено мислење:

Да напоменам дека зборам за однос Јунајтед-Ливерпул пред да избрзаш со некој од твоите одговори

Хахаххаха колку детски муабети беа тоа. :D
И тогаш се вадевме на титулите, ама највеќе мислам дека го користевме тој аргумент кога не можевме да поминеме 1/8 финале и Лион не силуваше со црепон Карју у богот на слободните Жунињо. :D

Еве од каде е поттикната дискусијата:

Јас никаде не се обраќам на никој од вас со цел да провоцирам или тролам и како што може да видиш во самиот пост кажувам колку Јунатед и Арсенал се под Ливерпул во моментов. Последното е да го ублажам малце бламот што го јадеме моментално, да не изелзе дека почнав да ве величам наеднаш. xD
Се обраќаш на сите нои навиваат за Ливерпул. А ублажување на бламот е подеднаков со тоа што ние го праевме кога бевме 8мо место, само го ублажувавме бламот.

Се обраќаш на сите нои навиваат за Ливерпул. А ублажување на бламот е подеднаков со тоа што ние го праевме кога бевме 8мо место, само го ублажувавме бламот.
Во ред е Пеџа нека е по твое, ептен ја тупиш за секоја ситница против Ливерпул жити се. Затоа и намерно ве спомнувам у негативна конотација цело време, оти знам дека одма ќе се јавиш.

Во ред е Пеџа нека е по твое, ептен ја тупиш за секоја ситница против Ливерпул жити се. Затоа и намерно ве спомнувам у негативна конотација цело време, оти знам дека одма ќе се јавиш.
Јас па мислев не' спомнуваш за да ја ублажиш бедата во која се наоѓате...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom