Нормален ли си ти бе?
Ако копуков балкански е посебен карактер нека оди во инститиција за лица со посебни потреби, не да игра фудбал.
Па уште коа ќе прочитам.. им се курчел.. ги дриблал, затоа нога ќе му кршат :О мајко мила.
Тешки говеда и стока се комплет сите балканци, далеку сме сите од таа западна цивилизација.
И баш како што рече Видук погоре.. како што му беше наместен онака.. копачката у фаца би му ја набил после онаков старт. Ама јбг.. не се тие балканци као нас.
Батка немој бе со таков речник према мене, ако сакаш да држиш ниво на дискусија нема проблем,али неми е намера сега со тебе да се препуцувам кој е по ненормален, друго никаде не кажав дека дриблал па заота крши му нога, туку за неговото понашање према Јовичиќ, за кое исто така не кажав дека е ради тоа стартот туку дека е од ненамерност.
Друго, ако ти имаш комплекс мање вредности од европјани тоа е твој личен проблем, Павков е говедо и стока, а рецимо Кин кој и изјавуваше дека намерно повредува играчи тој е срчан играч и посветен на тимот, дај ти се молам, Роналдо од западната твоја цивилизација е плачипичка кога судијата нема да му досуди нешто ама тој е најбољи играч па нема везе тоа одговара тој е од запаадната цивилизацијаа, ружните енглези кои секого гледаат со понижење кој не како нив тоа е во ред тие се западна цивилизација, а да не спомнувам примери кои и лично знам кога странец ке им отиде во клуб кој е очигледно подобар па на тренинзи стартуваат со цел да повредат.
Така да молим те се можеш да ми кажуваш, ама за западните вредности и ментален склоп немој да ми кажуваш, па уште генерализаира.[DOUBLEPOST=1553187831][/DOUBLEPOST]
Павков е посебен карактер со дужно поштовање не јебе жива сила, сигурен сум дека не бил ни свесен за стартот што се деси..
и го брани како татко да му е...абе идиот, морон, глуперда, ретардиран, само со тие зборови може да се опише таков играч...нема бранење на овој бе, ни во пријателска ни во финале на ЛШ не се прави ваков старт бе...бреееј, оти за ѕвезда игра и до смрт ќе го брани, бог да чува...
бог да чувааааа
Јас се објаснувам дека нема намера, и дека добил заслужен црвен и фала богу Сане не е повреден, пола форум ми се нафрли дека го бранам, па барем читајте како што пишува не ви треба посебан школа за тоа.
Друго истите карактеристики што ги наброја за Павков, по аналогија треба да важат и за Ибрахимовиќ, Суарез пола Атлетико Мадрид и пола Англиска лига.