Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Субјективизам на ниво, и Чемпионс би подзавидел.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Ништо ново од него кога се работи за срби. Ама сега стварно ко да се искачи на повисоко ниво :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.117
Омилен сум им на фановите на Ливерпул значи, нема ден а да не ме спомнат на темава. :love:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.834
Поени од реакции
12.290
Омилен сум им на фановите на Ливерпул значи, нема ден а да не ме спомнат на темава. :love:
Ти си мерна единица за субјективност :coffee:
Пример: Колку си субјективен на скала од 1 до чемпионс? :icon_lol:
А пикса е левел погоре. Како што 10 сантиметри прават 1 дециметар, така 10 чемпионси прават 1 пикса :facepalm:[DOUBLEPOST=1553174460][/DOUBLEPOST]
Нормален ли си ти бе?
Ако копуков балкански е посебен карактер нека оди во инститиција за лица со посебни потреби, не да игра фудбал.
Па уште коа ќе прочитам.. им се курчел.. ги дриблал, затоа нога ќе му кршат :О мајко мила.
Тешки говеда и стока се комплет сите балканци, далеку сме сите од таа западна цивилизација.
И баш како што рече Видук погоре.. како што му беше наместен онака.. копачката у фаца би му ја набил после онаков старт. Ама јбг.. не се тие балканци као нас.
Вие бидете си, јас не сум :cool:

Или зборувајте за себе, или ако генерализирате дајте некој разумен процент

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.859
Поени од реакции
12.146
Ај не просеравајте , прво Павков не е таков играч за да намерно направи таков старт, туку јбг се дешава фудбал е, друго доби заслужен црвен, трето Сане нему е ништо, четврто говното требаше да добие црвен уште во дуелот со Јовичиќ, така да се заврши во најбољи ред.
Така е, заслужи говното Сане таков старт на пријателска утакмица затоа што дриблаше, ама Павков му покажа на Сане што е српски син. Србија до Токија.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.953
Поени од реакции
18.070
И да нема никакви рекации до играчот што имал обид да ти ја скрши ногата.[DOUBLEPOST=1553181204][/DOUBLEPOST]Кога сме кај воздушни дуели.

https://twitter.com/WhoScored/status/1108745078531514369

Последно уредено:
Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Нормален ли си ти бе?
Ако копуков балкански е посебен карактер нека оди во инститиција за лица со посебни потреби, не да игра фудбал.
Па уште коа ќе прочитам.. им се курчел.. ги дриблал, затоа нога ќе му кршат :О мајко мила.
Тешки говеда и стока се комплет сите балканци, далеку сме сите од таа западна цивилизација.
И баш како што рече Видук погоре.. како што му беше наместен онака.. копачката у фаца би му ја набил после онаков старт. Ама јбг.. не се тие балканци као нас.
Батка немој бе со таков речник према мене, ако сакаш да држиш ниво на дискусија нема проблем,али неми е намера сега со тебе да се препуцувам кој е по ненормален, друго никаде не кажав дека дриблал па заота крши му нога, туку за неговото понашање према Јовичиќ, за кое исто така не кажав дека е ради тоа стартот туку дека е од ненамерност.
Друго, ако ти имаш комплекс мање вредности од европјани тоа е твој личен проблем, Павков е говедо и стока, а рецимо Кин кој и изјавуваше дека намерно повредува играчи тој е срчан играч и посветен на тимот, дај ти се молам, Роналдо од западната твоја цивилизација е плачипичка кога судијата нема да му досуди нешто ама тој е најбољи играч па нема везе тоа одговара тој е од запаадната цивилизацијаа, ружните енглези кои секого гледаат со понижење кој не како нив тоа е во ред тие се западна цивилизација, а да не спомнувам примери кои и лично знам кога странец ке им отиде во клуб кој е очигледно подобар па на тренинзи стартуваат со цел да повредат.
Така да молим те се можеш да ми кажуваш, ама за западните вредности и ментален склоп немој да ми кажуваш, па уште генерализаира.[DOUBLEPOST=1553187831][/DOUBLEPOST]
Павков е посебен карактер со дужно поштовање не јебе жива сила, сигурен сум дека не бил ни свесен за стартот што се деси..

и го брани како татко да му е...абе идиот, морон, глуперда, ретардиран, само со тие зборови може да се опише таков играч...нема бранење на овој бе, ни во пријателска ни во финале на ЛШ не се прави ваков старт бе...бреееј, оти за ѕвезда игра и до смрт ќе го брани, бог да чува...

бог да чувааааа
Јас се објаснувам дека нема намера, и дека добил заслужен црвен и фала богу Сане не е повреден, пола форум ми се нафрли дека го бранам, па барем читајте како што пишува не ви треба посебан школа за тоа.
Друго истите карактеристики што ги наброја за Павков, по аналогија треба да важат и за Ибрахимовиќ, Суарез пола Атлетико Мадрид и пола Англиска лига.

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
32.989
Поени од реакции
67.816
Знаеме дека се дно, ама нови граници поставуваат по новинарски дноизам...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Така е, заслужи говното Сане таков старт на пријателска утакмица затоа што дриблаше, ама Павков му покажа на Сане што е српски син. Србија до Токија.
I Makedonija do Indija :icon_lol:

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Северна до Кашмир;)
Што се засекиравте? Синким Сити без него нема да освои титула:cool:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Сите од Челзи безвезе...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.117
Така е да, а тоа што Оле знае што сака во напад за разлика од него и Мурињо нема веза. :D

Иначе се сложувам за горе-доле се друго што го кажал на интервјуто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom