Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Не е решено ништо на средина на сезоната, на Ливерпул му следуваат тешки натпревари, а дербињата сите ги играа на домашен терен, колку и да се квалитетни сепак тоа е и олеснителна околност ,за нив следува потешка половина, чак мислам на крај 4 може да завршат, т.е. Верувам во тоа иако е инсејн идеја, поготово ако загубат од Сити сега ... Најголем противник им е лимитот со играчи..
По мене Тотенхем е возможен шампион али 2ри се сигурно па ќе видиме...

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.520
Поени од реакции
43.446
Не е решено ништо на средина на сезоната, на Ливерпул му следуваат тешки натпревари, а дербињата сите ги играа на домашен терен, колку и да се квалитетни сепак тоа е и олеснителна околност ,за нив следува потешка половина, чак мислам на крај 4 може да завршат, т.е. Верувам во тоа иако е инсејн идеја, поготово ако загубат од Сити сега ... Најголем противник им е лимитот со играчи..
Може и 5ти да заврши ако Манчестер Јунајтед ги тепа сите утакмици до крај.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.986
Поени од реакции
8.281
До сега
Тотенхем Ливерпул 1-2
Челзи Ливерпул 1-1
Арсенал Ливерпул 1-1

Ливерпул Сити 0-0
Ливерпул Јунајтед 3-1

Пре би рекол му следуваат полесни дербиња

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кој лимит со играчи бе брат, на секоја позиција имаат замена освен за онаа на Мане. Утд сити и евертон ни се гости челзи арсенал и тотнем дома, како тоа сите на гости треба да ги играме? Мислам, ако ти е поента да истрескаш глупости, во ред ама ако си сериозен, шта речи....

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Кој лимит со играчи бе брат, на секоја позиција имаат замена освен за онаа на Мане. Утд сити и евертон ни се гости челзи арсенал и тотнем дома, како тоа сите на гости треба да ги играме? Мислам, ако ти е поента да истрескаш глупости, во ред ама ако си сериозен, шта речи....
Па тоа за гости-дома не проверено и механички го пишав, ама пак нема да му е лесно според мене, само мој став, а за кадар може имате па и ќе додадете али тука има голема разлика првите и замените , јас Ливерпул освен со Јунајтед го немам гледано ама со Јунајтед сигурно губат..[DOUBLEPOST=1545943751][/DOUBLEPOST]А јас и не сум во оваа тема активен, ама во четврток ако разликата е 10 бода шампиони сте, а ако сте 2ри на крај уште подолу ќе одите..

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.986
Поени од реакции
8.281
Па тоа за гости-дома не проверено и механички го пишав, ама пак нема да му е лесно според мене, само мој став, а за кадар може имате па и ќе додадете али тука има голема разлика првите и замените , јас Ливерпул освен со Јунајтед го немам гледано ама со Јунајтед сигурно губат..
Дур да дојдат да играат повторно со Јунајтед на Погба ќе му заиграат бубачките во глава, Лукаку ќе се здебели 5 кила, Де Геа ќе ја поправа факс машината наместо да оди на тренинзи и пак ќе го кркаат

Член од
5 март 2018
Мислења
17.441
Поени од реакции
19.917
А можи и 15 да завршат шо, не сте арни :)
И не знам кој ви е филмот со тоа дека имаат мал избор на играчи кога се покриени на сите позиции ама вие си знајте.

Sent from my iPhone using Tapatalk

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
2.014
Поени од реакции
1.430
Опс со рука лагано голче.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
А можи и 15 да завршат шо, не сте арни :)
И не знам кој ви е филмот со тоа дека имаат мал избор на играчи кога се покриени на сите позиции ама вие си знајте.

Ne zbori vo mnozhina, samo ovoj Vampiria misli taka. Istreska deka site derbinja ke gi igrale na gosti, i posle vika mehanichki go pishav ne proveriv..kakov lik :pos:

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.520
Поени од реакции
43.446
Јакото беше прошлата страна Нолан кога го спомна неиграњето на Морено како голем недостаток, а братов фудбал има заборавено да игра :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Па тоа за гости-дома не проверено и механички го пишав, ама пак нема да му е лесно според мене, само мој став, а за кадар може имате па и ќе додадете али тука има голема разлика првите и замените , јас Ливерпул освен со Јунајтед го немам гледано ама со Јунајтед сигурно губат..
Како што претпоставив, збориш на памет.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Ne zbori vo mnozhina, samo ovoj Vampiria misli taka. Istreska deka site derbinja ke gi igrale na gosti, i posle vika mehanichki go pishav ne proveriv..kakov lik :pos:
Ама имаат уште по едно дерби , јас можда сум згрешил ама ќе видете што ви зборам , суштината не сте ја сфатиле

Член од
5 март 2018
Мислења
17.441
Поени од реакции
19.917
Сакам кажам не знам речам е работата :)

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Си кажав јас сега на вас што не ви одговара тоа е друго, јас зборувам по претпоставка, можда играле повеќе дома може не, само за тоа можете да се фатите, ама тоа не ја менува суштината. Т.е. ништо не менува, распоред ко распоред.
Не прифаќате дека сте зависни од триото напред и дека без еден од нив не сте баш добри а немате вистинска замена за нив 3, доказ ви е финалето со Реал кога без Салах ништо не одигравте, таму фстив добра пара ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom