Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.754
Поени од реакции
21.439
ШУЌУР, кафана за сите !!!!

Последно уредено:
Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.412
Поени од реакции
4.437
Кои се следни (реални) опции за негова замена?

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952
Привремен до крај сезона, после Покетино сакаат да го носат. Како и да е, најдобар потег им е бркањево на Мурѓо, сега и косачот на трева да го стават подобри ќе се, ќе се мотивираат играчите, како Арсенал после Венгер. Од лето веќе треба да прават ремонт на тимот, за да фатат чекор за топ 4.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.136
Поени од реакции
25.222
За Јунајтед опции има. Голем тим е и може да привлече доста големи тренерски имиња за следната сезона. Секој би сакал да биде тренер на Јунајтед. Зизу како би добро би легнал во екипава, ќе го извади најдоброто од Погба како што направи со Модрич.

Мене ме мачи прашањето, што е следно за Мурџо? Која јака екипа ќе сака да го земе после фијасково што му се дешава последни 5 сезони.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
За Јунајтед опции има. Голем тим е и може да привлече доста големи тренерски имиња за следната сезона. Секој би сакал да биде тренер на Јунајтед. Зизу како би добро би легнал во екипава, ќе го извади најдоброто од Погба како што направи со Модрич.

Мене ме мачи прашањето, што е следно за Мурџо? Која јака екипа ќе сака да го земе после фијасково што му се дешава последни 5 сезони.
99% „триумфално“ второ враќање во Интер, само што ќе помине многу полошо од второто во Челзи и на крај ќе се пензионира како тренер на Португалија или некој кинески/МЛС/индиски клуб.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952

Интер од Милано или од Запрешич, никој нормален :D

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Требаше да се откажам од Јунајтед за да го избркаат Мурињо.
Како и да е, фала ти Мурињо што направи дно од екипа како Јунајтед, што направи послем 15год навивање за нив ја да се прашам дали вреди да се нервирам за нив

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.750
Поени од реакции
52.706

На Погба со онакво однесување требаше заедно со Мурињо да му удрат клоца, а не да пробуваат да градат тим околу таков преценет играч. Еден саат не издржа за да постира нешто.
Тешка работа ќе има кој и да земе затоа што по четврти пат во 5-6 години пак ќе треба реконструкција на екипата. Пак на било кој менаџер ќе му требаат 5-6 јаки играчи по негова желба за да може да се бори за најбитните трофеи. Пак се на нула.

А за Мурињо сигурно ќе има интерес, не верувам до толку ниеден топ клуб да не го земе во предвид. Баерн можеби, ПСЖ ако не направат пак ништо во ЛШ, а не би ме изненадило и во Интер да се врати. Во Англија не верувам пак да го видиме.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.906
Моментите кога почна да се става пред клубот ја изгуби поддршката од мене. Смешната "натинг њју фор дис клаб прес конференција" со Севиља, броењето титули после бруката со Тотенхем на ОТ, па и коментарите за бт спортс после пласманот во 1/8 финале кога се фалеше дека секогаш ја поминувал групната фаза, алудирајќи на тоа дека Сколс и Рио (кои во студиото јадеа гомна за него) имаат два пати излезено во групите... итн, итн. Дебаклот од сезона што го имаме не е 100% на негова душа, но промените во клубот мораше да почнат од тренерската позиција. Малце ми е мака за него, но отказот му е сосема заслужен. Се надевам ќе си земе малце одмор да се консолидира и дај боже пак да го видиме стариот Жозе кој беше жеден за победи и титули.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.506
Поени од реакции
114.588
Opa masala. Mozea i eden Alcacer da kupat so tie pari, na primer.
Добро бе па и ти со тој Пако да ти ебам тоа. :pos:

Него, најоптималното решение е ова за Јунајтед, од авион се гледаше дека едноставно не оди ништо, немаше хемија, немаше однос играчи-тренер, тие што требаше да бидат клучни играчи седеа на клупа (оправдано) така да поарно е разделба на време отколку се поголеми срамови.

Мое мислење е дека многу потфрли за време на мандатот во Јунајтед, ама никако не можам целата кривица на него да му ја префрлам. Огромна вина гледам и кај управата, летово ништо не му купија, како планираа да се борат за титула со овој ростер? И исто вина има и кај играчите, смрдлевци како Лингард, Погба и остала багра јавно го бојкотираат, да ти ебам играчите смрдени никакви. Тоа е, во грешно време се најде Мурџо во Јунајтед.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom