- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 6.831
- Поени од реакции
- 40.276
Carrick do kraj na sezona.Кои се следни (реални) опции за негова замена?
99% „триумфално“ второ враќање во Интер, само што ќе помине многу полошо од второто во Челзи и на крај ќе се пензионира како тренер на Португалија или некој кинески/МЛС/индиски клуб.За Јунајтед опции има. Голем тим е и може да привлече доста големи тренерски имиња за следната сезона. Секој би сакал да биде тренер на Јунајтед. Зизу како би добро би легнал во екипава, ќе го извади најдоброто од Погба како што направи со Модрич.
Мене ме мачи прашањето, што е следно за Мурџо? Која јака екипа ќе сака да го земе после фијасково што му се дешава последни 5 сезони.
Интер од Милано или од Запрешич, никој нормаленЗа Јунајтед опции има. Голем тим е и може да привлече доста големи тренерски имиња за следната сезона. Секој би сакал да биде тренер на Јунајтед. Зизу како би добро би легнал во екипава, ќе го извади најдоброто од Погба како што направи со Модрич.
Мене ме мачи прашањето, што е следно за Мурџо? Која јака екипа ќе сака да го земе после фијасково што му се дешава последни 5 сезони.
На Погба со онакво однесување требаше заедно со Мурињо да му удрат клоца, а не да пробуваат да градат тим околу таков преценет играч. Еден саат не издржа за да постира нешто.За Јунајтед опции има. Голем тим е и може да привлече доста големи тренерски имиња за следната сезона. Секој би сакал да биде тренер на Јунајтед. Зизу како би добро би легнал во екипава, ќе го извади најдоброто од Погба како што направи со Модрич.
Opa masala. Mozea i eden Alcacer da kupat so tie pari, na primer.Околу 24 милиони.
Добро бе па и ти со тој Пако да ти ебам тоа.Opa masala. Mozea i eden Alcacer da kupat so tie pari, na primer.