Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Манчестер Јунајтед - Арсенал е вечер алоооооо

Фанови на Арсенал мислат дека ќе победи Јунајтед, оти и кога Јунајтед е во најлоша форма, дури и кога игра и со дечишта, секогаш го ќофта Арсенал на Олд Трафорд.

Фановите на Јунајтед мислат дека ќе тепа Арсенал, оти Арсенал е во подобра форма, а Јунајтед е дно, имаат многу повредени играчи, плус сакаат да тепа Арсенал за побрзо да му дадат клоца на Мурџо.

Прашањето е кој ќе тепа вечер???

Последно уредено:
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Јако е тоа што и двата табора не мислат дека нивниот тим ќе тепа, јас викам најдобро мирољубиви 0-0.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.879
Поени од реакции
4.409
Јако е тоа што и двата табора не мислат дека нивниот тим ќе тепа, јас викам најдобро мирољубиви 0-0.
Какви мирољубиви,го акнав Ауба дава гол и чиста 2ка 7 квота на 20€ :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.532
Поени од реакции
87.632
Јунајтед од инат го тепаше Јувентус среде Торино, па потоа се избламира од Палас... Истово ќе биде и вечерва со Арсенал, ќе ги тепаат, а наредната со Фулам Раниери маста ќе им ја извади :icon_mrgr:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Манчестер Јунајтед - Арсенал е вечер алоооооо

Фанови на Арсенал мислат дека ќе победи Јунајтед, оти и кога Јунајтед е во најлоша форма, дури и кога игра и со дечишта, секогаш го ќофта Арсенал на Олд Трафорд.

Фановите на Јунајтед мислат дека ќе тепа Арсенал, оти Арсенал е во подобра форма, а Јунајтед е дно, имаат многу повредени играчи, плус сакаат да тепа Арсенал за побрзо да му дадат клоца на Мурџо.

Прашањето е кој ќе тепа вечер???
forza nereseno heheh

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952
Од кога сум на форумов прв пат гледам фанови на Арсенал да се загреани за утакмица, ги запусти Венгер сто години и нив :D

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Овој па ќе почнува со Ерера и Лингур! Фала богу Фелаини не е стартер ама пак ми мириса на дефанзива:(

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јас не знам што Фелаини толку ви смета, поединец кој можеби е во топ 3 играчи кои ви придонеле за гол/победа кога се мачите со игра.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.672
Поени од реакции
66.736
Јас не знам што Фелаини толку ви смета, поединец кој можеби е во топ 3 играчи кои ви придонеле за гол/победа кога се мачите со игра.
Ваљда мисли на оваа утакмица конкретно. Фелаини потешко се снаоѓа со брзи играчи низ средина. Против копачки екипи кои немаат брза транзиција е премногу корисен, но овој случај, ке вртат кругчиња околу него.

Јунајтед поодамна не бил зрел за пораз од Арсенал на Олд Трафорд. Имам чувство дека кармата ке си го направи своето, и Мурињо ке си добие она што му следува, за сите години јадење чоколади за Арсенал. Прав парадокс е дека баш они ке му ја завршат кариерата во Јунајтед.

Срце не ми дава да уплатам против Јунајтед, а сигурен сум дека и вечерва нема ништо да изиграат.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Фелаини онака индивидуално ако го гледаш си ги извршува задачите кои му се дадени одлично. 8/10 оценка би имал минимум. Арно ама се знае дека штом игра тој на одредена утакмица, каков ќе биде стилот на игра на Јунајтед. Пак ќе се форсираат нафрлувања, пак ќе играме мртов фудбал без никаква флуидност, пак ќе се тера она копачкото што го играат екипи од нивото на Барнли и Брајтон.

Тука е целиот проблем. Најди ми ти една екипа од најдобрите во Европа што играта ја гради околу играч од профилот на Фелаини. Една што била на врвот, било кога во последните 10тина години, што кога брклата резултат пуштала фудбалер кој е единствено добар во воздух и буквално секоја топка им одела преку него? Само една, немора повеќе.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Фелаини онака индивидуално ако го гледаш си ги извршува задачите кои му се дадени одлично. 8/10 оценка би имал минимум. Арно ама се знае дека штом игра тој на одредена утакмица, каков ќе биде стилот на игра на Јунајтед. Пак ќе се форсираат нафрлувања, пак ќе играме мртов фудбал без никаква флуидност, пак ќе се тера она копачкото што го играат екипи од нивото на Барнли и Брајтон.

Тука е целиот проблем. Најди ми ти една екипа од најдобрите во Европа што играта ја гради околу играч од профилот на Фелаини. Една што била на врвот, било кога во последните 10тина години, што кога брклата резултат пуштала фудбалер кој е единствено добар во воздух и буквално секоја топка им одела преку него? Само една, немора повеќе.
Ваљда мисли на оваа утакмица конкретно. Фелаини потешко се снаоѓа со брзи играчи низ средина. Против копачки екипи кои немаат брза транзиција е премногу корисен, но овој случај, ке вртат кругчиња околу него.

Јунајтед поодамна не бил зрел за пораз од Арсенал на Олд Трафорд. Имам чувство дека кармата ке си го направи своето, и Мурињо ке си добие она што му следува, за сите години јадење чоколади за Арсенал. Прав парадокс е дека баш они ке му ја завршат кариерата во Јунајтед.

Срце не ми дава да уплатам против Јунајтед, а сигурен сум дека и вечерва нема ништо да изиграат.

Во право сте и двајцата и Боро, не можам да најдам современа да кажам екипа која е на врвот во Европа а да има таков копач ко Фелаини. Сега, ваш проблем е да кажам што вие со самото доаѓање на Мурињо мислевте дека он ќе биде еден од првите што ќе лета, ко да не знаете дека Муки братот увек имал такви копачи кои гинеле за него и 100% му ги извршуваат задачите.

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Искрено Фела за ала Стоук екипи е ок, ама за денеска јок. Јас дури како домаќин би го ставил Мата на место Ерера и би го притискал Арсенал. Па дома играме да му се сневиди, он го става Ерера да му помага на Далот десно, апла уште не почнал, од соблекувална се брани:mad:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom