- Член од
- 8 септември 2008
- Мислења
- 11.855
- Поени од реакции
- 10.227
Какви мирољубиви,го акнав Ауба дава гол и чиста 2ка 7 квота на 20€Јако е тоа што и двата табора не мислат дека нивниот тим ќе тепа, јас викам најдобро мирољубиви 0-0.
forza nereseno hehehМанчестер Јунајтед - Арсенал е вечер алоооооо
Фанови на Арсенал мислат дека ќе победи Јунајтед, оти и кога Јунајтед е во најлоша форма, дури и кога игра и со дечишта, секогаш го ќофта Арсенал на Олд Трафорд.
Фановите на Јунајтед мислат дека ќе тепа Арсенал, оти Арсенал е во подобра форма, а Јунајтед е дно, имаат многу повредени играчи, плус сакаат да тепа Арсенал за побрзо да му дадат клоца на Мурџо.
Прашањето е кој ќе тепа вечер???
Ваљда мисли на оваа утакмица конкретно. Фелаини потешко се снаоѓа со брзи играчи низ средина. Против копачки екипи кои немаат брза транзиција е премногу корисен, но овој случај, ке вртат кругчиња околу него.Јас не знам што Фелаини толку ви смета, поединец кој можеби е во топ 3 играчи кои ви придонеле за гол/победа кога се мачите со игра.
Јунајтед поодамна не бил зрел за пораз од Арсенал на Олд Трафорд. Имам чувство дека кармата ке си го направи своето, и Мурињо ке си добие она што му следува, за сите години јадење чоколади за Арсенал. Прав парадокс е дека баш они ке му ја завршат кариерата во Јунајтед.Јако е тоа што и двата табора не мислат дека нивниот тим ќе тепа, јас викам најдобро мирољубиви 0-0.
Фелаини онака индивидуално ако го гледаш си ги извршува задачите кои му се дадени одлично. 8/10 оценка би имал минимум. Арно ама се знае дека штом игра тој на одредена утакмица, каков ќе биде стилот на игра на Јунајтед. Пак ќе се форсираат нафрлувања, пак ќе играме мртов фудбал без никаква флуидност, пак ќе се тера она копачкото што го играат екипи од нивото на Барнли и Брајтон.Јас не знам што Фелаини толку ви смета, поединец кој можеби е во топ 3 играчи кои ви придонеле за гол/победа кога се мачите со игра.
Фелаини онака индивидуално ако го гледаш си ги извршува задачите кои му се дадени одлично. 8/10 оценка би имал минимум. Арно ама се знае дека штом игра тој на одредена утакмица, каков ќе биде стилот на игра на Јунајтед. Пак ќе се форсираат нафрлувања, пак ќе играме мртов фудбал без никаква флуидност, пак ќе се тера она копачкото што го играат екипи од нивото на Барнли и Брајтон.
Тука е целиот проблем. Најди ми ти една екипа од најдобрите во Европа што играта ја гради околу играч од профилот на Фелаини. Една што била на врвот, било кога во последните 10тина години, што кога брклата резултат пуштала фудбалер кој е единствено добар во воздух и буквално секоја топка им одела преку него? Само една, немора повеќе.
Ваљда мисли на оваа утакмица конкретно. Фелаини потешко се снаоѓа со брзи играчи низ средина. Против копачки екипи кои немаат брза транзиција е премногу корисен, но овој случај, ке вртат кругчиња околу него.
Јунајтед поодамна не бил зрел за пораз од Арсенал на Олд Трафорд. Имам чувство дека кармата ке си го направи своето, и Мурињо ке си добие она што му следува, за сите години јадење чоколади за Арсенал. Прав парадокс е дека баш они ке му ја завршат кариерата во Јунајтед.
Срце не ми дава да уплатам против Јунајтед, а сигурен сум дека и вечерва нема ништо да изиграат.