Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.867
- Поени од реакции
- 52.940
Јас не би сакал еден ептен да заостанува зад другите. Нека се јадат до крај, цела сезона да има натегањаМислам дека поинтересно ќе е ако не даде![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас не би сакал еден ептен да заостанува зад другите. Нека се јадат до крај, цела сезона да има натегањаМислам дека поинтересно ќе е ако не даде![]()
Јас не би сакал еден ептен да заостанува зад другите. Нека се јадат до крај, цела сезона да има натегања![]()
Секако, во тој случај требало само трансфер на Лукаку да се напрај и да се задржи Руни. И во тој случај пак ќе има потврда на мисменаџмент.Не покажаа ништо Спарси до глупоста на Шелви. После беше очекувано да нагазат.
@red.devil ако дадат Руни и Лукаку по 30 голови значи ли тоа по тебе дека е погрешен потег трампата?
Руни доби од Манчестер Јунајтед буквално се. Џабе да збориш фиктивно кога го гледавме во претходниве три сезони во тимот. Едноставно не постоеше на терен и тоа е тоа.Како што реков, ако има слични бројки како Лукаку оваа аргументов со мотивацијава ти паѓа во вода. Не може бе играчиве во други тимови да имаат мотивација и да гризат а во Јунајтед да играат без мотивација и како отепани, им се кењало, ладно им било... басни за деца. Тогаш нешто је труло во редовите на Јунајтед, каква мотивација какви бакраџи.
Ај уште еднаш. Никој не вика дека беше топ. АМА ако сега е ТОП, значи нешто не ваља во клубот (не дека сега не може да го заклучиме тоа, али ај), тоа ви го пишувам сето време.Руни доби од Манчестер Јунајтед буквално се. Џабе да збориш фиктивно кога го гледавме во претходниве три сезони во тимот. Едноставно не постоеше на терен и тоа е тоа.
Секако, во тој случај требало само трансфер на Лукаку да се напрај и да се задржи Руни. И во тој случај пак ќе има потврда на мисменаџмент.
Иако, малце сај-фај ти е сценариово, и за двајцата.![]()
Нормално. И да даде Руни 20 гола, тоа пак ќе биде генијален потег на управата.За мене е правилен потегот што го пуштија Руни. Дали е правилен потег што го купија Лукаку ќе видиме со тек на времето но бројките/игрите на Руни нема да одлучат за тоа.