Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас не би сакал еден ептен да заостанува зад другите. Нека се јадат до крај, цела сезона да има натегања :D

Секое коло нека се резили некој бе. Нека се менуваат на недела, да се дешава нешто и во темава.

Не покажаа ништо Спарси до глупоста на Шелви. После беше очекувано да нагазат.

@red.devil ако дадат Руни и Лукаку по 30 голови значи ли тоа по тебе дека е погрешен потег трампата?

Не покажаа ништо Спарси до глупоста на Шелви. После беше очекувано да нагазат.

@red.devil ако дадат Руни и Лукаку по 30 голови значи ли тоа по тебе дека е погрешен потег трампата?
Секако, во тој случај требало само трансфер на Лукаку да се напрај и да се задржи Руни. И во тој случај пак ќе има потврда на мисменаџмент.

Иако, малце сај-фај ти е сценариово, и за двајцата. :D

Како што реков, ако има слични бројки како Лукаку оваа аргументов со мотивацијава ти паѓа во вода. Не може бе играчиве во други тимови да имаат мотивација и да гризат а во Јунајтед да играат без мотивација и како отепани, им се кењало, ладно им било... басни за деца. Тогаш нешто је труло во редовите на Јунајтед, каква мотивација какви бакраџи.
Руни доби од Манчестер Јунајтед буквално се. Џабе да збориш фиктивно кога го гледавме во претходниве три сезони во тимот. Едноставно не постоеше на терен и тоа е тоа.

Руни доби од Манчестер Јунајтед буквално се. Џабе да збориш фиктивно кога го гледавме во претходниве три сезони во тимот. Едноставно не постоеше на терен и тоа е тоа.
Ај уште еднаш. Никој не вика дека беше топ. АМА ако сега е ТОП, значи нешто не ваља во клубот (не дека сега не може да го заклучиме тоа, али ај), тоа ви го пишувам сето време.

Овој па Фонте јумруков не е прва постава , а го ставив на фантази :facepalm:

Секако, во тој случај требало само трансфер на Лукаку да се напрај и да се задржи Руни. И во тој случај пак ќе има потврда на мисменаџмент.

Иако, малце сај-фај ти е сценариово, и за двајцата. :D

Брат, Руни беше катастрофа под 3 различни тренерски тимови во Јунајтед. Тоа се должи на неговата непрофесионалност и на ништо друго. Руни ќе леташе од Јунајтед ако останеше Ферги уште една сезона.
Нормално ми е мене да биде нешто подобар во клуб каде притисокот е помал и против кој противниците играат поофанзивно со што и има повеќе простор за игра.

За мене е правилен потегот што го пуштија Руни. Дали е правилен потег што го купија Лукаку ќе видиме со тек на времето но бројките/игрите на Руни нема да одлучат за тоа.

За мене е правилен потегот што го пуштија Руни. Дали е правилен потег што го купија Лукаку ќе видиме со тек на времето но бројките/игрите на Руни нема да одлучат за тоа.
Нормално. И да даде Руни 20 гола, тоа пак ќе биде генијален потег на управата. (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom