- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.645
- Поени од реакции
- 10.401
Делбој ќе му крши кичмата на Карвахал вечер.. Твојте неможеа топката да ја најдат против Реал сеа на Масуаку/Забалета мангупи му се пратЈбг, не се сите Деулофеу.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Делбој ќе му крши кичмата на Карвахал вечер.. Твојте неможеа топката да ја најдат против Реал сеа на Масуаку/Забалета мангупи му се пратЈбг, не се сите Деулофеу.
Има па и друга страна можда нешто не ваљаше во неговата глава, што му ја знаеш?!Ај уште еднаш. Никој не вика дека беше топ. АМА ако сега е ТОП, значи нешто не ваља во клубот (не дека сега не може да го заклучиме тоа, али ај), тоа ви го пишувам сето време.
Неможиш по еден натпревар да заклучиш кој кого заебал, ќе си кажи времето со самите резултати за таа работа, само да ве потсетам да не го потценувате Челзи бидејќи Конте е многу спремен тренер и малце од малце да му се вратат играчите ќе почнат да победваат во конитунитет.
Неможиш по еден натпревар да заклучиш кој кого заебал, ќе си кажи времето со самите резултати за таа работа, само да ве потсетам да не го потценувате Челзи бидејќи Конте е многу спремен тренер и малце од малце да му се вратат играчите ќе почнат да победваат во конитунитет.
А баш мислев да гледам Класико вечер, ти расипа, штета.Делбој ќе му крши кичмата на Карвахал вечер.. Твојте неможеа топката да ја најдат против Реал сеа на Масуаку/Забалета мангупи му се прат![]()
Делбој ќе му крши кичмата на Карвахал 3вечер.. Твојте неможеа топката да ја најдат против Реал сеа на Масуаку/Забалета мангупи му се прат![]()
Извини
4 Лукаку?![]()
Заврши сезоната или едно полувреме само помина?Јас не го потценувам Челзи, ама Матич за парите беше трансфер на сезоната.
Заврши сезоната или едно полувреме само помина?