Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Бтспорт сеа следно шоу првио коментар за трансферот ќе биди Џејк Хамфри кај шо го прашва Рио колку би вредел тој денес и овај одма почнува со та муцката 'Football has gone mad im tellin ya, this kid has had what? 3 good months? back in my west ham and leeds days i was doing it year after year, this is a joke man, and to answer your question jake i think you are looking north of 200mil for sure; *franky 'yes man' lampard nods*

Член од
9 ноември 2017
Мислења
523
Поени од реакции
1.161
Очекувам уште една сапунска серија со доаѓањето на Кутињо во Барселона . :icon_lol:
Не верувам. За во лето мислам дека и Ливерпул се помирени со тоа. Поубаво да го шитнат и да му истаат пари него да му истече договорот и исто сценарио какп со Џан да ги фати да им отиде за гага..

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
10.231
Абе он цела кариера исто си збори, ама да, изгледа не сфаќа дека сега не е во иста ситуација како што беше претходно, кога освојуваше битни трофеи. Иако верувам и сега дека си ги смета ланските како релевантни :D
Сфаќа бе ама копиле е знае што прави ама нема да му упали ништо. Не е Челзи ова па да ги влече за нос као ја ви ги донесов сите титули имам кредибилитет да зборам што сакам. Нема теорија да му даат и трета сезона во Јунајтед

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Иначе мене ептен ме изненадува активноста на Ливерпул, и летото на крај кога почнаа да притискаат за Лемар и Кеита (вториов го договорија), а секако и за Ван Дијк кој ете сега успеаа да го договорат, за ненормална цена. Веројатно и јас ќе се однесував ко Џони доколку лани некој ми тврдеше дека ќе трошат толку :D
Почнуваат озбилни амбиции да покажуваат, сигурно и платите кои ги даваат се многу повисоки од тие што им беа максимум, ко што прочитав 180.000 ќе му даваат на Ван Дијк. Нема самиот да им ги реши сите проблеми во одбраната, ама сепак голем чекор. Уште на Клоп да му дојде памет и да игра паметно, и да го научи тимот да умртвува игра откако ќе си обезбеди сигурно водство, па после и со добро трансфер лето, ќе може да ги гледаме како ептен сериозни конкуренти.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Па до сеа Венгер се влечеше до 4то место ради што немаше сериозна конкуренција. Јунајтед и Ливерпул беа тиња. Сеа во борба за 4то ги има и Ливерпул и Тотенхам. Мислам дека во иднина Ливерпул повеќе ќе напредува а Тотенхем ќе се држат уште сезона, две минимум. Така да со оваа политика Венгер може да заборави дека уште еднаш ќе се пласира во топ 4. :D
Се согласувам 100%. Венгер мисли дека со неправење ништо топ4 пласманот сам ќе си дојде, конкуренцијата не била никогаш појака, го имаме најсилниот Тотенхем откога ја памтам, амбициозен и опасен Ливерпул, секогаш јаките Јунајтед и Челзи (без оглед на нивните турбуленции) и несопирливиот Сити. Да се обезбеди пласман во ЛШ никогаш не било потешко.

А јас се сомневам дека Венгер ќе преживее уште една сезона вон ЛШ во клубот, досега беше толериран од управата поради тоа што им ја исполнуваше зацртаната агенда-топ4, без тоа Венгер веќе нема никаква вредност и адут зошто би бил најдобар избор за менаџерската позиција

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.377
Поени од реакции
43.190
Иначе мене ептен ме изненадува активноста на Ливерпул, и летото на крај кога почнаа да притискаат за Лемар и Кеита (вториов го договорија), а секако и за Ван Дијк кој ете сега успеаа да го договорат, за ненормална цена. Веројатно и јас ќе се однесував ко Џони доколку лани некој ми тврдеше дека ќе трошат толку :D
Почнуваат озбилни амбиции да покажуваат, сигурно и платите кои ги даваат се многу повисоки од тие што им беа максимум, ко што прочитав 180.000 ќе му даваат на Ван Дијк. Нема самиот да им ги реши сите проблеми во одбраната, ама сепак голем чекор. Уште на Клоп да му дојде памет и да игра паметно, и да го научи тимот да умртвува игра откако ќе си обезбеди сигурно водство, па после и со добро трансфер лето, ќе може да ги гледаме како ептен сериозни конкуренти.
Мора да прави за да задржи играчи како Салах, Кутињо...

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.409
Поени од реакции
26.405
Наби Кеита, Ван Дајк па и со Лемар си имаат веќе играч за замена на Кутињо доколку си иде наредното лето, а со тоа и пари за некој прав шпиц што ќе се вклопи добро со таа офанзива на Ливерпул. Тука е и Окслејд кој иако беше исмејуван може да се стабилизира и да си најде важна позиција во тимот. Ми има дадено впечаток на упорен човек кој дава се од себе така да мислам дека ќе успее да се вклопи во Ливерпул и да стане првотимец. Тука е и довербата од Клоп кој видел нешо во него што е битна и за играчот. Со Наби Кеита добро дуо може да бидат, играчи кои се борбени и што ќе трчаат многу, а и што знаат да дадат гол.
Имаше и смешно видео од него од натпреварот на Арсенал со Баерн ако се сеќавате кога само тој гони топка, другите стојат. Баш и тоа видео кажува за него иако тогаш тој лично беше исмејуван за таа ситуација од тој натпревар.

Уште еден централен дефанзивец ќе им треба, пишуваат за еден од Базел, нормално и Дортмунд го сакаат :D, а и лев бек обавезно ќе им треба.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Ако мислиш дека поради ова сум "на апарати'', во старт не си сфатил за што хејтам за Погба. :)
Никогаш нема ни да сфатат, па да те предупредам предвремено да не пробуваш озбилно да им објаснуваш :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Ако мислиш дека поради ова сум "на апарати'', во старт не си сфатил за што хејтам за Погба. :)
И така секој си сфаќа како му одговара на темава. :icon_lol:

Само не не оставај без апдејти, плиз. :P

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не верувам. За во лето мислам дека и Ливерпул се помирени со тоа. Поубаво да го шитнат и да му истаат пари него да му истече договорот и исто сценарио какп со Џан да ги фати да им отиде за гага..
Договорот на Кутињо истекува во 2022ра а не за година-две.

Наби Кеита, Ван Дајк па и со Лемар си имаат веќе играч за замена на Кутињо доколку си иде наредното лето, а со тоа и пари за некој прав шпиц што ќе се вклопи добро со таа офанзива на Ливерпул. Тука е и Окслејд кој иако беше исмејуван може да се стабилизира и да си најде важна позиција во тимот. Ми има дадено впечаток на упорен човек кој дава се од себе така да мислам дека ќе успее да се вклопи во Ливерпул и да стане првотимец. Тука е и довербата од Клоп кој видел нешо во него што е битна и за играчот. Со Наби Кеита добро дуо може да бидат, играчи кои се борбени и што ќе трчаат многу, а и што знаат да дадат гол.
Имаше и смешно видео од него од натпреварот на Арсенал со Баерн ако се сеќавате кога само тој гони топка, другите стојат. Баш и тоа видео кажува за него иако тогаш тој лично беше исмејуван за таа ситуација од тој натпревар.

Уште еден централен дефанзивец ќе им треба, пишуваат за еден од Базел, нормално и Дортмунд го сакаат :D, а и лев бек обавезно ќе им треба.
Не знам што ќе биде со Кутињо мада мислам дека ќе си оди на лето. Во врска со Окс, вчера тепаа 5-0, даде гол и ораше на терен а имаше изјава како не бил задоволен од настапот и дека тоа што дал гол било само капка од тоа што тој го може и сака да го покаже на терен.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.955
Поени од реакции
67.717
Донеф бе, барем ти си прочитана книга :pos:.

Секогаш кога ке се заглавиш со синовите, пробуваш на истото да се извадиш, дека никој не може да те разбере.

Донеф (веќе објаснив) Втори Несватениот.

Уште и предупредува :ROFLMAO:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Донеф бе, барем ти си прочитана книга :pos:.

Секогаш кога ке се заглавиш со синовите, пробуваш на истото да се извадиш, дека никој не може да те разбере.

Донеф (веќе објаснив) Втори Несватениот.

Уште и предупредува :ROFLMAO:
Не, озбилно бар за 3-4 муабети за кои ептен сме се натегале, ме немате сфатено што сум сакал да кажам, иако стварно сум пробал убаво да објаснам. Зошто, не знам :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom