Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2012
Мислења
32.942
Поени од реакции
67.679
Друго ме интересираше. Дали вие (општо) уште мислите дека е далеку подобар од Мората или ќе се согласите сега со моето мислење дека се на исто ниво.
Ке видиме на крај на сезона дали се на исто ниво.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.860
Поени од реакции
10.231
Ама ја незнам оти очекуваш сочувство кон Јунајтед. Ја сум реален и си кажувам, напатени сме бе брат сто години Ферги хараше со Јунајтед се живо и диво освој Да не беше дрим тимот на Венгер тие 3 години ќе престаневме да гледаме ПЛ, едвај дочекаа(вме) вакво време :D
Ферги тајм си беше легитимно, имаше стариот страшно влијание на судиите, особено дома, дур не му титнеше Ферги на главниов да свири крај се играше, свирчињата дома си ги забораа ебате :D. Ама не беше само то, имаа менталитет не победнички, крвнички пред да почне утакмицава добиена им беше. Тоа го имаа и Арсенал со Виера, Кион, Бергкамп ама тотално исчезна од ко си замина и последниот Мохиканец. Истото се дешава и кај вас, ама вие барем си ги знаете причините зошто, замина Ферги, ние не сме сеуште на чисто како што гледаш (хинт аватар :D ). Дојде време друг да пишува историја, тешко дека на Јунајтед и Арсенал па и Ливерпул така лесно ќе се им вратат славните деној. Ќутете и трпете, совет од паталец не гаталец :)
Искрено се надевам в'сабота ќе ви ја продлабочиме кризата :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Ке видиме на крај на сезона дали се на исто ниво.
Зар до толку боли да прифатите...

Како ќе видиме? Само број на голови? Голови плус асистенции? Позиција на табела? Освоени трофеи? Директно освоени бодови? Анализа на олраунд играта на сите 38 натпревари? Споредба на учинокот во однос на цената платена за играчот?

Да си знам од сега.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Друго ме интересираше. Дали вие (општо) уште мислите дека е далеку подобар од Мората или ќе се согласите сега со моето мислење дека се на исто ниво.
Тука некаде се реално и факт е дека имаат леб за јадење и двајцата. Јас лично сметам дека нашиот има поголем потенцијал, ама му треба стварно работа за да се докомплетира како играч. Затоа и Мурињо бара повеќе од него да учествува во играта и како што гледаш досега секогаш кога влегуваше Ибра, тој одеше на деветка, а Лукаку го повлекуваше поназад да игра повеќе со топката. :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Многу цмиздрите брат, тоа ти е исто ко јас да пишувам постови на секои два-три денови како никој не го спомнува Салах. НЕ ДАЈ БОЖЕ да беше играч на Јунатјед со ваков старт, кој ќе ги ви читаше мислењата, па кога ќе почнеа да воскреснуваат членови кои престанаа да бидат активни со пензионирањето на Ферги :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Тука некаде се реално и факт е дека имаат леб за јадење и двајцата. Јас лично сметам дека нашиот има поголем потенцијал, ама му треба стварно работа за да се докомплетира како играч. Затоа и Мурињо бара повеќе од него да учествува во играта и како што гледаш досега секогаш кога влегуваше Ибра, тој одеше на деветка, а Лукаку го повлекуваше поназад да игра повеќе со топката. :)
Јас не се согласувам со таквото форсирање на Лукаку. Многу подобар напаѓач ќе стане ако си го игра само тоа што најмногу му одговара, да чека топки во шеснаесетник. Од друга страна сметам дека Мората има поголем потенцијал севкупно да се развие во поверсатилен напаѓач.

Ептен убаво си ги опиша @Клипче двајцата кога гледавме. Еве ако му текне, нека го пише и тука мислењето :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Многу цмиздрите брат, тоа ти е исто ко јас да пишувам постови на секој два-три денови како никој не го спомнува Салах. НЕ ДАЈ БОЖЕ да беше играч на Јунатјед со ваков старт, кој ќе ги ви читаше мислењата, па кога ќе почнеа да воскреснуваат членови кои престанаа да бидат активни со пензионирањето на Ферги :D
Во право си, за жал или за среќа, имаме стварно многу такви во фан клубот. :D Но оди читај го маринети секое коло како јаде трици за Погба, многу често сосема неосновано, а успут нема пишано еден сериозен пост на темава и кога и да му вратиш ти нешто сериозно едноставно ќе те изигнорира и за 3 дена пак истото. :icon_lol: Или Донев кој секогаш цитира некој oд твитер за Лукаку или Мурињо и ако му одговориш ќе ти каже оти тоа не е негово мислење... и не се нервирај да те видам. :D Ај за Леброн фанот у реду е, таков си е тој на секоја тема кај што му се идолите. Пеп е тука моментално и готово, Премиер Лигата може само да му се поклони на маестрото. Со Џони па дури и интересно ми е да дискутирам, приказна сам за себе е тој, легенда на подфорумов дефинитивно. (во позитивна смисла, да не мисли дека го пцујам моментално xD)

Јас не се согласувам со таквото форсирање на Лукаку. Многу подобар напаѓач ќе стане ако си го игра само тоа што најмногу му одговара, да чека топки во шеснаесетник. Од друга страна сметам дека Мората има поголем потенцијал севкупно да се развие во поверсатилен напаѓач.

Ептен убаво си ги опиша @Клипче двајцата кога гледавме. Еве ако му текне, нека го пише и тука мислењето :D
Памтам што кажа Клипче, дека Лукаку ти е напаѓач кој ќе даде над 20 голови, а Мората ти е напаѓач кој ќе даде 20 гола и ќе направи 10 асистенции. Епа баш од таа страна мислам дека сака Мурињо да го напредне Лукаку. Еве моментално мислам дека имаат 8 гола и по 4 асистенции и двајцата.

Можеби си во право дека нема потреба да го форсира толку често, ама од друга страна тогаш ќе треба да го прави Питер Крауч шпиц. Кој ќе чека центаршутеви и ќе спушта топки на полушпицот. Не е нешто страшно за Премиер Лигата, ама ако сака успех и во ЛШ ќе мора да игра потечен и поубав фудал, а и општо не гледам негатива ако научи нешто повеќе. Еве се заебавате за fist touch-от. Реално стварно му е слаб, што е и сосема нормално со оглед на неговата конституција. Исто е и сосема нормално да биде бавен во некои движења, но мислам дека тоа колку толку може да се корегира и да го донесе на некое посакувано ниво.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Во право си, за жал или за среќа, имаме стварно многу такви во фан клубот. :D Но оди читај го маринети секое коло како јаде трици за Погба, многу често сосема неосновано, а успут нема пишано еден сериозен пост на темава и кога и да му вратиш ти нешто сериозно едноставно ќе те изигнорира и за 3 дена пак истото. :icon_lol: Или Донев кој секогаш цитира некој oд твитер за Лукаку или Мурињо и ако му одговориш ќе ти каже оти тоа не е негово мислење... и не се нервирај да те видам. :D Ај за Леброн фанот у реду е, таков си е тој на секоја тема кај што му се идолите. Пеп е тука моментално и готово, Премиер Лигата може само да му се поклони на маестрото. Со Џони па дури и интересно ми е да дискутирам, приказна сам за себе е тој, легенда на подфорумов дефинитивно. (во позитивна смисла, да не мисли дека го пцујам моментално xD)
.
Што да дискутирам сериозно кога 90% од фан базата е таква како што кажа Пеџа погоре? Секогаш во право за се, за секој играч преувеличување дека е the chosen one, секако неминовното глумење оштетени во случајов со заговор на темава. Ме мрзи да се објаснувам дополнително се сфаќа поентата. За секој дриблинг, асистенција или не дај боже гол на Погба одма следат kaj se sega postovite za Pogba hejteri hhhh коментари, ствари што се нормални за било кој играч посебно за некој што е платен 100 милиони.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Абе ај членови тука што те нервираат, ама како да не те нервира фактот дека најголемиот светски фудбалски бренд никако не може да се врати на врвот, дури ни со пари :toe:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Абе ај членови тука што те нервираат, ама како да не те нервира фактот дека најголемиот светски фудбалски бренд никако не може да се врати на врвот, дури ни со пари :toe:
Презаситен сум. :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

А зошто реагирав така вчера? Еве на страната на Филип и Фросе налетав на фактот дека само 3 од 13те шампионски тимови на Ферги имале повеќе поени од овој Јунајтед после 14 кола. Но ете, Сити се извади 2 меча по ред и сега место малку да паднат, тоа може да им биде уште повеќе ветар во грбот за периодот кој следува. Сеуште стојам на фактот дека се и тоа како ранливи, но со оглед на ситуцијата во која се наоѓа Јунајтед се освен 2 победи на следните 2 меча ќе значи дека шансите за титула се минимални. Затоа и кажав дека немам ништо против ако е вака голема разликата и на почеток на Февруари да си се сконцентрира само на ЛШ, бидејќи сметам дека оваа ќе биде најинтересна сезона таму и стварно нема некој тим кој се издигнува кој знае колку над другите. ПСЖ се можеби фаворити моментлано, ама после тоа што им се случи лани со Барса мислам дека никогаш не се знае со нив и може да се усерат кога најмалку ќе очекуваме.

@marinetti конкренто за Погба почна(вме) сите да го спомнуваме на темава, оти стварно напнавте за него. Претходно не се сеќавам некој од нашите да го спомуваше дури и секогаш кога ќе успее успешно да изврши голема нужда. Еве стварно се осеќа разлика во играта со и без него, но тоа не беше пречка 10 пати да се спомне тој муабет против Базел и Брајтон.

Последно уредено:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Презаситен сум. :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:
Се потруди два поста да пишеш за да извадиш лајкови на мене (што е најлесна работа на подфорумов), и доби само од човек за кој немаше потреба да се трудиш, можеше само "Донев" да пишеш. Како се осеќаш? :D

Иначе и Челзи има само 3-4 бодови помалце од лани ова време. Ама Сити го диктираат темпото и огромен неуспех е за Јунајтед што не може да ги прати во чекор, како што се очекуваше од цел свет.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тоа дека знаеме да претераме за играчите е точно ама барем за Погба аман не викајте дека ние први сме почнале. :) кога можете да пецкате со dresovi хуморот, не се жалете тогаш кога се тапацира од другата страна. :toe: Исто како што ние не се лутиме кога се спомнуваат Депај и Шнајдерлин на темава, со право се фаќа сеир.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.862
Поени од реакции
5.732
иако не е на врвот веќе подолго време сеуште е најголем светски фудбалски бренд, рамо до рамо со Реал кој шо последниве сезони успеа да освои се шо можеше да се освои, а манчестер освои мики маус куп, лига европа, ФА куп и Комјунити Шилд, смена три тренери... така да во врска со парите заработува пари, па троши пари... simple е има се може се...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Се потруди два поста да пишеш за да извадиш лајкови на мене (што е најлесна работа на подфорумов), и доби само од човек за кој немаше потреба да се трудиш, можеше само "Донев" да пишеш. Како се осеќаш? :D

Иначе и Челзи има само 3-4 бодови помалце од лани ова време. Ама Сити го диктираат темпото и огромен неуспех е за Јунајтед што не може да ги прати во чекор, како што се очекуваше од цел свет.
Немаат врска постовите со лајковите, ти одговарам само на твој начин. :D Исто како што ти кажав за Лукаку дека штом не го казниле нема што да дискутирам повеќе. :icon_mrgr:

Сега ти правиш муабет ко Сити да има скор 8-4-2, а не 13-1-0. Да бидеме реални малце. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom