Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не мислев само на него, ама нема веза. Нека се дупат они, не ме нервира тоа. Ме нервира што јас кога сум озбилен ми прават филмови и неможеш ништо да им објасниш. :D
Да видиш како му беше на Рики :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Не мислев само на него, ама нема веза. Нека се дупат они, не ме нервира тоа. Ме нервира што јас кога сум озбилен ми прават филмови и неможеш ништо да им објасниш. :D
И јас кога сакам некогаш нешто озбилно да пишам, сите викаат само глупости пишуваш :(

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.094
И јас кога сакам некогаш нешто озбилно да пишам, сите викаат само глупости пишуваш :(
Што би пишал @Донев за постов:

[рандом твит]
- Донев глупости = 24/25 поста
- Донев сериозен = 1/25 поста

- Донев Лукаку = 5/25 постa
- Донев Мората = 8/25 поста
- Донев Конте = 6/25 поста
- Донев РЛЧ = 2/25 поста
- Донев Мурињо = 3/25 поста
- Донев Драга Кајгана = 1/25 поста

=> Донев е сериозен само во Драга Кајгана

[/рандом твит]

и обавезно некоја иконка од типот: :D, :свиркам:, :toe:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Што би пишал @Донев за постов:

[рандом твит]
- Донев глупости = 24/25 поста
- Донев сериозен = 1/25 поста

- Донев Лукаку = 5/25 постa
- Донев Мората = 8/25 поста
- Донев Конте = 6/25 поста
- Донев РЛЧ = 2/25 поста
- Донев Мурињо = 3/25 поста
- Донев Драга Кајгана = 1/25 поста

=> Донев е сериозен само во Драга Кајгана

[/рандом твит]

и обавезно некоја иконка од типот: :D, :свиркам:, :toe:
Ептен лош обид.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
@Ставрогин ај што веријатно Погба нема да биде POTY, замисли Стерлинг да му ја „земе“ таа награда :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.094
Ептен лош обид.

Сега само за Лукаку се збори, и јас сум за да се донесе Лукаку, за да имаме стварно четири супер напаѓачи со кои ќе може да се бори на секој фронт, плус тројца се под 23 години, и би можеле долго време да играат за Челзи.
Ете Кулибали и Лукаку ако стварно сакаат да ги донесат, нека дадат колку што е потребно.
Лукаку ако треба да бира меѓу Јунајтед и Челзи, секако дека ќе ги избере Челзи.
Сега и очигледно е дека Челзи е клубот со кој се има договорено Лукаку

И за крај 20ти Мај 2017та:
sds.jpg

:blablab:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ептен лош обид.

Не знам ова can't link up колку држи вода поготово на утакмицава кога баш Лукаку го почна нападот за првиот гол и асистираше за третиот ама добро, за како што викате дека се си гледате, многу детали ми испуштате :icon_mrgr:

Го испушти најдоброто правдање за продажбата што го имаа, дека Дрогба му се јавувал на Лукаку и кажал дека не бил веќе истиот од првата сезона и бил созреан :icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.094
Ќе земе он Most Missed POTY.

Поента?
Сфати си како сакаш, чисто да видат луѓето дека кога беше пред потпис со Челзи (според шпекулациите, а и според тебе богами) беше најдобар напаѓач во лигата. :icon_lol:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Сфати си како сакаш, чисто да видат луѓето дека кога беше пред потпис со Челзи (според шпекулациите, а и според тебе богами) беше најдобар напаѓач во лигата. :icon_lol:
Пишува дека минатата сезона Кејн и Лукаку беа најдобри напаѓачи. Точно е тоа, зар не? Пола од цитираното е од 2016, а не беше тогаш пред потпис.
Најбитното е дека јас немам лошо мислење за Лукаку, уште си мислам дека е добар напаѓач. И по стоти пат, ако пренесам мислење на некој рандом фан, колку да ве испровоцирам, не значи тоа дека е и мое мислење. Ако е мое мислење ќе го пишам вака како што е ова пишано.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
. И по стоти пат, ако пренесам мислење на некој рандом фан, колку да ве испровоцирам, не значи тоа дека е и мое мислење. Ако е мое мислење ќе го пишам вака како што е ова пишано.
Епа не се буни тогаш кога ти викаат глупости дека постираш :icon_mrgr:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.094
Пишува дека минатата сезона Кејн и Лукаку беа најдобри напаѓачи. Точно е тоа, зар не? Пола од цитираното е од 2016, а не беше тогаш пред потпис.
Најбитното е дека јас немам лошо мислење за Лукаку, уште си мислам дека е добар напаѓач. И по стоти пат, ако пренесам мислење на некој рандом фан, колку да ве испровоцирам, не значи тоа дека е и мое мислење. Ако е мое мислење ќе го пишам вака како што е ова пишано.
А зошто мислиш дека има било каква потреба да пренесуваш мислења на некој си рандом твитерџија? :D Значи вака провоцираш, ќе пишеме ние нешто и ти одма, ама јас не го мислам тоа, на твитер пишал некој си таму. И како ќе придонеси тоа за да се подобри дискусијата на темава? xD Еве конкретно за некни имаше уддел и во првиот и во третиот гол, во четвртиот исто ја истрча контрата до крај, што пак беше од огромна помош за Лингард. :) Замисли го сам напред со четворица, ќе го скинеа одма.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
А зошто мислиш дека има било каква потреба да пренесуваш мислења на некој си рандом твитерџија? :D Значи вака провоцираш, ќе пишеме ние нешто и ти одма, ама јас не го мислам тоа, на твитер пишал некој си таму. И како ќе придонеси тоа за да се подобри дискусијата на темава? xD Еве конкретно за некни имаше уддел и во првиот и во третиот гол, во четвртиот исто ја истрча контрата до крај, што пак беше од огромна помош за Лингард. :) Замисли го сам напред со четворица, ќе го скинеа одма.
Друго ме интересираше. Дали вие (општо) уште мислите дека е далеку подобар од Мората или ќе се согласите сега со моето мислење дека се на исто ниво.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom