Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
хахахахахахахахахаха не ми се верува

10 пати им го извади газот ццццц. Тоа е, таман помислив ќе стане интересно првенството и конечно Мурињо ќе може да покаже дека сеуште го има осетот, кур. Имаат и среќа реално, џабе е се. 3-4 просечни утакмици изиграа, сите ги добија, јебига. И менталитет е не викам не, ама ете им се поклопуваат коцките.

Јунајтед нека си се сконцентрира на ЛШ, тури и курот на лигава.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Поразително :sramezliv:
Шо поразително, не ли гледаш тепаат се живо и диво? Мене после претходниве 2 кола ми се одгледа фудбал жими се. Цццццц значи само чекав да свирне крај и одма јако стануваше првенството, Јунајтед со 2 победи против Арсенал и Сити доаѓаше на меч разлика од нив, ќе беше покољ во празничниот период, вака курот да ми го јадат, сега треба да го тепаат Арсенал за да останат на мочани 8 поени негатива. Не вреди.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Ни Арсенал ни Сити ќе тепате така да не менва овај гол нешто.. 20 поени ќе биди разликата до нова година
Секако дека ќе биди. Де кажи нешто за играта на најјакиот тим во историјата на фудбалот овие 2-3 кола? Денеска една шанса што направија се на се, таа на Габриел Хесус. Претходната исто на мускули.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.860
Поени од реакции
10.231
Шо поразително, не ли гледаш тепаат се живо и диво? Мене после претходниве 2 кола ми се одгледа фудбал жими се. Цццццц значи само чекав да свирне крај и одма јако стануваше првенството, Јунајтед со 2 победи против Арсенал и Сити доаѓаше на меч разлика од нив, ќе беше покољ во празничниот период, вака курот да ми го јадат, сега треба да го тепаат Арсенал за да останат на мочани 8 поени негатива. Не вреди.
Секако на Емирати не тепувавте нека не ве дупи мозокот :D

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.406
Поени од реакции
26.401
Сакам да го кажам тоа што го пишав - Ван Гал се мислел дали да го потпише или не, не бил по ќеф, па после Баерн го собрале. И Мурињо истово го кажа а и еден куп новинари што сеиреа додека Санчес растураше на ЕП. Што не индицира дека секако во Манчестер ќе завршел ако прателе понуда.
Чим се мислел значи пак не направил ништо добро пошо рече дека тоа е добро од Ван Гал. Значи пак бил неодлучен. :D.
Инаку Баерн уште од март некаде имале договор за него, а почеток мај беше официјално објавено дека ќе стане играч на Баерн затоа помислив да не сте биле пред потпис со него многу порано уште кога играл за вториот тим пошо крај октомври дебитираше за Бенфика.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Секако дека ќе биди. Де кажи нешто за играта на најјакиот тим во историјата на фудбалот овие 2-3 кола? Денеска една шанса што направија се на се, таа на Габриел Хесус. Претходната исто на мускули.
Zashto nejkjesh da se pomirish so faktot deka City se izmisleni za United sezonava?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
да да, пошто ептен реално ќе е да ги тепате двете :D

Без разлика на исходот, Сити веќе бега многу.
Ако Арсенал победи следно коло, Сити со победа против мртвине Вест Хем ќе бидат на +11

Многу е, иако очекувам во дел од сезоната да паднат малце, имаат доволно играчи да ротираат и да издржат

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Zashto nejkjesh da se pomirish so faktot deka City se izmisleni za United sezonava?
Подобри се од Јунајтед, тоа признавам.

Ама и Сити си имаат слабости, кои се гледаат секогаш кога ќе ги нападне било кој тим. Гвардиола успеа да насее страв на противниците и ете, за негова среќа сите им се бранат во 95% од мечевите. Види го мајмунот Делф што направи денеска, види ги головите што ги примија со ВБА, Лаказет исто им се прошета во 16ник. Наполи што игра поотворено им даваше голови и на двете утакмици и имаа уште кој знае колку шанси.

Затоа и се изнервирав сега. Ова беше шансата да киксат и да загубат некое поенче со што можеби првенството ќе станеше колку толку поотворено. Јунајтед ќе имаа шанса самите да покажат до каде се стиганти во наредните 2 кола, така што со 2 победи ќе беа на само една утакмица негатива зад Сити. И тоа пред период во кој сигурно ќе се губат поени. Преги го гледав распоредот, од 12ти Декември до 2ри Јануари се играат 6 кола. И тоа во 10 дена на крајот на 2017та и почетокот на 2018та има дури 4 утакмици. Не дека и 5 се кој знае колку трагично, ама да треба да бркаш победа на 2 дербиња за да намалиш на само 5 поени ми е некако "мех", посебно што после еден кикс пак те носи на 3 меча заостаток. Башка што при евентуален пораз од Арсенал, Јунајтед паѓа на -11, па после и 10-0 ако сакаат нека ги тепаат, голем кур.

Може драматизирам малце, ама таман помислив дека конечно ќе погледам фудбал со малку жар, курац... Чувство кое ми фали веќе 5та сезона по ред.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom