Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Требаше да добие минимум еден меч дефинитивно со оглед на тоа што е намерно, а ако е до мене и Мане и Ибра беа за повеќе од 3 натпревари суспензија.
Така де, сега се за повеќе од 3 натпревари суспензија ама тогаш во моментот не ни текнува да го напишеме тоа, нели? :icon_mrgr: Освен Балаг кој редовно е со агенда, јас не читам ниту еден новинар или пандит да вика дека треба да добие 3 натпревари.

п.с. По 100 пат пишам дека и јас би го казнила еден натпревар, 3 е многу.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.942
Поени од реакции
116.453
Јас би ставил прогресивни казни за вакви работи, пример 1 меч бан за ваков обид ко на Лукаку, пошо не го закачи, па следен ваков испад три меча бан, па 6 па 12 итн итн. Така ќе им дојде ваљда памет, иначе вака пак големите тимови и големите играчи ќе си останат заштитени ко бели мечки.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Јас би ставил прогресивни казни за вакви работи, пример 1 меч бан за ваков обид ко на Лукаку, пошо не го закачи, па следен ваков испад три меча бан, па 6 па 12 итн итн. Така ќе им дојде ваљда памет, иначе вака пак големите тимови и големите играчи ќе си останат заштитени ко бели мечки.

Stefan-kobe.
Стефан Тевдовски.
Стефан Заев.

Последно уредено:
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Јас искрено очекував дека за Линделоф ќе се отвори предмет на дискусија зошто влезе братот со отворен ѓон без разлика дали имал или немал намера го собра јако и сета среќа што не заврши со посериозна повреда Кнокарт (Нокарт...како и да е). На прва наликуваше на чист старт, ама по репризите се виде дека му влезе со отворен ѓон.

А ситуации како Лукаку има често пати во тек на натпревар. Дуел игра каде при прекин едниот му досаѓа на другиот со влечење,пратење, туркање и сл, па другиов дали ќе го отурне со рака или ќе изреагира како Лукаку е начин како е фрустриран секако во рамки да не настане физички контакт што ќе го повреди противниот. Отпосле дуел често се случува на натпревари противникот да му се врати и да го турни со рака или еве во пад со нога да го оттурне од него,сопни и сл. според мене не е толку сериозно за да се заседава за црвен или суспензија.

Ако се казнеше Лукаку, според мене логично е по секој меч да се бараат сите вакви дуели и мавај казни и суспензии. Па на времето кога ќе се сетам пр. Кин, требало скоро на секој втор натпревар да е санкциониран.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да, вака би било најдобро.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Јас искрено очекував дека за Линделоф ќе се отвори предмет на дискусија зошто влезе братот со отворен ѓон без разлика дали имал или немал намера го собра јако и сета среќа што не заврши со посериозна повреда Кнокарт (Нокарт...како и да е). На прва наликуваше на чист старт, ама по репризите се виде дека му влезе со отворен ѓон.

А ситуации како Лукаку има често пати во тек на натпревар. Дуел игра каде при прекин едниот му досаѓа на другиот со влечење,пратење, туркање и сл, па другиов дали ќе го отурне со рака или ќе изреагира како Лукаку е начин како е фрустриран секако во рамки да не настане физички контакт што ќе го повреди противниот. Отпосле дуел често се случува на натпревари противникот да му се врати и да го турни со рака или еве во пад со нога да го оттурне од него,сопни и сл. според мене не е толку сериозно за да се заседава за црвен или суспензија.

Ако се казнеше Лукаку, според мене логично е по секој меч да се бараат сите вакви дуели и мавај казни и суспензии. Па на времето кога ќе се сетам пр. Кин, требало скоро на секој втор натпревар да е санкциониран.
Кај си видел на секој натпревар играч да сака да оттурне друг со клоцање со нозе? Ај еве од колово најди уште два такви случаи.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
И така според темава Лукаку е чист просек, јак кур ако јаде казна. Нели? :icon_lol::icon_lol:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Кај си видел на секој натпревар играч да сака да оттурне друг со клоцање со нозе? Ај еве од колово најди уште два такви случаи.
Сега немам намера да гледам коло или натпревари и детално да ги проучвам за да ти докажам дека при прекини често се случува тоа што се случи од фрустрација да му се врати играч дали со рака да го турни или како што е во случајот со Лукаку со нога да го клоцни или како сакаш наречи го. Ибрахимович ги има во изобилие ваквиве испади за пример.

Проблемот е што направивте небаре Кантона кунг-фу зафат му направи на Бонг.

едит: Ми падна на ум дуелот Диего Коста со Џерард кога двајцата беа на земја по дуелот па и двајцава се обидоја со клоца да се земат меѓу себе а не беа исклучени.

Последно уредено:
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сега немам намера да гледам коло или натпревари и детално да ги проучвам за да ти докажам дека при прекини често се случува тоа што се случи од фрустрација да му се врати играч дали со рака да го турни или како што е во случајот со Лукаку со нога да го клоцни или како сакаш наречи го. Ибрахимович ги има во изобилие ваквиве испади за пример.

Проблемот е што направивте небаре Кантона кунг-фу зафат му направи на Бонг.

едит: Ми падна на ум дуелот Диего Коста со Џерард кога двајцата беа на земја по дуелот па и двајцава се обидоја со клоца да се земат меѓу себе а не беа исклучени.
Не ти оди во корист примерот, двајцата добија жолт картон.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.491
Преглупо мислење.
12 меча суспензија ради прогресијата на сеоски Хауард Веб,Пепе у Шпањолска го тепаше тој, го рогаше,му влезе со мајагери,па јадеше 8 меча суспензија.
Овој ќе им давал 12 хехххее.
Врска немаш иди таму да гледаш Интер-Трапани ,к?

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Па тоа де, жолт картон. Не 3 меча суспензија. :D
Па не е тоа, затоа што судијата видел и санцкионирал. Ова судијата не го видел и надокнадно треба да се санкционира. Не знам зошто се праите луди со правилава? :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Па не е тоа, затоа што судијата видел и санцкионирал. Ова судијата не го видел и надокнадно треба да се санкционира. Не знам зошто се праите луди со правилава? :D
Aма зошто да се санкционира со било каква суспензија ако во нормални услови тоа е жолт картон. :) Еве јас кажав дека и немам ништо против 1 меч да му дадеа, за мозок да врзи малце. Ама 3 меча ќе беше смешки.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom