Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Ех, и мене премногу лесно и убаво ќе ми беше да пишувам доколку играа со ЦСКА и Палас, а не со Атлетико и Сити во три дена. Али ајде, нема ваљда цела сезона да продолжи тој распоред, па да видиме како ќе биде кога ќе почнат вистинските тестови.

Бреј која конфузија кај Јунајтед фановите, уште што ли ќе си измислат :pos:

Прва победа на Пеп против Челзи. Честито.
Fala na cestitkite i da vi SE vrakaat pobedi protiv Manchester United :)

Ех, и мене премногу лесно и убаво ќе ми беше да пишувам доколку играа со ЦСКА и Палас, а не со Атлетико и Сити во три дена. Али ајде, нема ваљда цела сезона да продолжи тој распоред, па да видиме како ќе биде кога ќе почнат вистинските тестови.
Да де, затоа што црно облековте тогаш за еден месец кога игравме против Челзи, Сити, Сосиедад, Леверкузен и Ливерпул :icon_mrgr:

Није ти ово Карабаг :X3:

Tи жив си? Прашав и други не ми кажаа, да не го виде ти Конте да се беси на кабината?

DK_JZAIWsAAbSU3.jpg

Тренинг рондо :motorce:

КП ќе бидат КПР од пред некоја година, Свонси ќе бидат Боро од лани :facepalm:

donev, i sam znaes kade e greskata, za PL pravime muabet, so vakvo leto ko ova na celzi tesko do povtoruvanje na lanskiot uspeh. Plus i konte nepotrebno pocna da eksperimentira so formatot, go smeni ona sto mu donese lani uspeh i presvrtnica u sezonata, samo poradi nemu poznati piricini.
Nemase potreba da go ostava pedro na klupa, ili wilian, na smetka na nekoj od sredinata.

A ona so Matic letovo sto se desi e eden od najnelogicnite potezi sto gi imam sretnato u nekoe prvenstvo, od celzi u united, logika zero.

donev, i sam znaes kade e greskata, za PL pravime muabet, so vakvo leto ko ova na celzi tesko do povtoruvanje na lanskiot uspeh. Plus i konte nepotrebno pocna da eksperimentira so formatot, go smeni ona sto mu donese lani uspeh i presvrtnica u sezonata, samo poradi nemu poznati piricini.
Nemase potreba da go ostava pedro na klupa, ili wilian, na smetka na nekoj od sredinata.

A ona so Matic letovo sto se desi e eden od najnelogicnite potezi sto gi imam sretnato u nekoe prvenstvo, od celzi u united, logika zero.
Ама не си зборете на памет бе. Ниеден фан на Челзи не рече дека овој Челзи до крај ќе се бори во сите четири натпреварувања и дека има шанси да ги освои. Уште од почеток сме свесни за тоа.

Озбилно почнувам да мислам дека јас може овде да пишам дека Челзи нема шанси ни 10ти да заврши, и ќе земе некој да ме цитира ко да сум пишал дека уште во декември шампиони ќе бидат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom