Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Liverpool have conceded more goals (39) than Middlesbrough (37) this season.

Middlesbrough are 19th.

Поише хејт прочитав за мртвиот Свонси што примил 3 гола на крај на утакмица отколку ПСЖ за истата работа.

Вчера гледам Челси-Сити со двајца другари. Јас фан на Јунајтед, едниот за Челси другиот за Арсенал, и сите тројца ги мразиме Сити од дното на душата им ебам селскиот тим. Дно од екипа. Хк пу.

Јунајтед и Пул за рака и.....

....ај да не кажам каде.
Aaa не не, не си барајте другарче за тешење.

Сезонава каква брука е Манчестер, нема ниедна таква. Ливерпул со полуиграчи у одбрана, без лев бек за вас е Баерн Минхен.

Поентата е, каква врска има позицијата на табелата со примените голови? Јунајтед имаат втора најдобра одбрана а не можат да мрднат од 6то место, Тотнем имаат најдобра па нема да освојат.

Поентата е, каква врска има позицијата на табелата со примените голови? Јунајтед имаат втора најдобра одбрана а не можат да мрднат од 6то место, Тотнем имаат најдобра па нема да освојат.
Добро бе :D

Aaa не не, не си барајте другарче за тешење.

Сезонава каква брука е Манчестер, нема ниедна таква. Ливерпул со полуиграчи у одбрана, без лев бек за вас е Баерн Минхен.

Јунајтед па што одбрана има, само голманот е разлика. Од Смолинг, Џонс и Рохо сезонава, да ги составиш, еден саглам играч нема да испадне. Лев бек игра кој стигне, од Миктрајан, Јанг, Дармиан, Рохо, Блинд, па и Лингард. На 6 бода пред нас, со 2 утакмици помалку, еден Баерн Минхен што да ти зборам.

И тие и тие ретардирани, не ми се ни верува колку се зависни од мане.

Со таа разлика што ние свесни бевме дека врв ни е топ4 и евентуално куп, вие атакувавте на титула а не мрднавте од 6то место.

Смртно ме занима до кој степен ќе ги ругаат играчите за да се оправда Жозето. :D
Рохо сезонава е Малдини а Џонс е Неста за Лукас и Ловрен ама ај... :)

Лукас е боље штопер од Ловрен со оглед на тоа што не е штопер а за Ловрен, јас сум Неста :D

Јунајтед па што одбрана има, само голманот е разлика. Од Смолинг, Џонс и Рохо сезонава, да ги составиш, еден саглам играч нема да испадне. Лев бек игра кој стигне, од Миктрајан, Јанг, Дармиан, Рохо, Блинд, па и Лингард. На 6 бода пред нас, со 2 утакмици помалку, еден Баерн Минхен што да ти зборам.

И тие и тие ретардирани, не ми се ни верува колку се зависни од мане.
Да ама затоа плативте 40 милиони евра за штопер. Па за вашата одбрана у последниве 3 сезони се потрошени околу 200 милиони евра. Ливерпул само за Ловрен потроши пари.

Убаво кажа Пеја, Ливерпул не се маваше у груди дека ќе освои лига, нивниот менаџер у сред Јули не рече -мене екипата ми е пиц пец уште утре може да почне сезоната, освајаме.

Не знам како може да не сте свесни дека Манчестер моментално требаше да биде на местото на Челзи, па уште си го зимате Ливерпул за другарче за тешење, а да беше обратна ситуацијата матер ќе им ебевте.
Пулците на крај и да не обезбедат пласман у топ 4, ќе имаат какво такво оправдание, Манчестер со толку пари потрошени ќе нема апсолутно никакво оправдание што ќе заврши на 6то место.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom