Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
H

HoT IcE

Гостин
Знам дека беше фаул и оправдано е жалењето на Тери и Кејхил, да не ме сфатиш погрешно. Ама одредени фанови на Челзи вчера како на пример Драгонот едвај чекаа шоу на Жозе а испадна Тери и Кејхил го продолжија занатот :) не дека имам нешто против Челзи или овие двајца. И јас се согласувам дека судењето е циркус во лигава
Ја како што памтам ова е првпат и двајцата да коментираат вакво нешто. Лани ни Тери ни Кехил збор не кажаа, дури Тери не го ни бранеше Мурињо да рече нешто што ми беше најчудно. Ова денес беше апла ама ај.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ситуацијата со Отаменди, ни на местена утакмица не се свири пенал. :)
Знам, премек пенал ќе беше тоа, дури и срамота да се суди. :) ниту имаше намера играчот, ниту знаеше каде оди топката.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Второто никој не го коментираше овдека, ама за тоа првото сите се согласија дека беше чист црвен и пенал. Освен 2-3 члена кој мислат дека фудбалот е рагби.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Оваа сезона Челзи зема 10000%
Уште нареднава ако се спасат 80та + дефинитивно земаат (најозбилен сум :D)
Лани Лестер првата половина од сезоната 80% така ги зедоја утакмиците.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Погба следно дерби ако е во вакво издание и ќе почнат медиумски мршојадци кружат околу него

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ја како што памтам ова е првпат и двајцата да коментираат вакво нешто. Лани ни Тери ни Кехил збор не кажаа, дури Тери не го ни бранеше Мурињо да рече нешто што ми беше најчудно. Ова денес беше апла ама ај.
За Кејхил не знам ама на Тери не му е баш прв пат, на Инстаграм преклани ставаше слики како Рохо го држел за врат а судијата не видел :)

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.091
Поени од реакции
2.039
Погба следно дерби ако е во вакво издание и ќе почнат медиумски мршојадци кружат околу него
Тоа е главниот проблем кога ќе се кешира голема сума на пари за играч.
Торес во Челзи не постигнуваше голови ама асистираше и разигруваше... ама џабе „јавноста“ бараше од него голови и подобри партии бидејќи беше платен 50 мил.

Можеби сезонава нема толку да има медиумски притисок за Манчестер, но ако не освои ништо наредната има да фрчат наслови :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom