Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
7 јули 2013
Мислења
1.886
Поени од реакции
12.379
Еден од најдобрите средњаци во историјата на ПЛ и генерално еден од најдобрите играчи во историјата на ПЛ. Страва од играч, втор најдобар асистент во историја на ПЛ и најзаслужниот играч за доминацијата на Сити. Тешко дека Сити ќе му најде достојна замена во блиска иднина.

Играчиште!

Последно уредено:
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.796
Поени од реакции
11.976
Значи јас при избивање на топка можам според твојата логика да извадам пиштол и да го испукам противникот и да не сум виновен, да речам дека одев на топка, а тоа што во овој случај можеше не топката туку коленото на Мекалистер во публика да заврши.
Во втора светска војна Америка само ја фрли атомската, дали умреа луѓе не е вина на Америка...
Па според многу истакнати стручњаци на форумов така е
На Шо ногата партали му ја направи она латинското гомно ама немаше никаква реакциа оти прво ја избил топката а тоа пто му ја заеба кариерата никоме ништа

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.151
Поени од реакции
10.506
За година две ќе ве маваат и вас ко сити. :gjavol:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.994
Поени од реакции
11.919
Еден од најдобрите средњаци во историјата на ПЛ и генерално еден од најдобрите играчи во историјата на ПЛ. Страва од играч, втор најдобар асистент во историја на ПЛ и најзаслужниот играч за доминацијата на Сити. Тешко дека Сити ќе му најде достојна замена во блиска иднина.

Играчиште!
Definitivno najdobriot igrac od sredina posle legendarnoto trio Lampard/Gerard/Skols.
Honourable mentions sekako Vieira i Silva.
Za se drugo postoi mastercard.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.213
Поени од реакции
68.808
Definitivno najdobriot igrac od sredina posle legendarnoto trio Lampard/Gerard/Skols.
Honourable mentions sekako Vieira i Silva.
Za se drugo postoi mastercard.
Непопуларно мислење, ама Де Брујне ни во Сити не е најдобар средњак, Јаја Туре би го ставил пред него.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
2.048
Поени од реакции
1.472
Haha kakov penal... :icon_lol: uvek go jade Arsenal

Kajgana Shop

На врв Bottom