Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
2.050
Поени од реакции
1.473
У секој свет. Глеаш дека топка избива и продолжи движењето по што го закачи по нога Мекалистер. Не му стартуваше директно на нога ебате.
Ok. So da recam. Ocigledno treba bez noga da go ostavi taka? Moze i Pikford ne zasluzi zolt za nameren start posle svirka. Ocigledno sutiranje. Ne me ebi. Nikakov kriterium nemaat kolku sakas pravdaj. Cist crven e ova. Start za zatvor.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.903
Поени од реакции
12.554
Ова на Пикфорд е за црвен иако беше запрена играта пред тоа

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
2.050
Поени од реакции
1.473
Da jadat gomna cela sudiska federacija na anglija .!. :pusigo:

Член од
14 февруари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
1.725
У секој свет. Глеаш дека топка избива и продолжи движењето по што го закачи по нога Мекалистер. Не му стартуваше директно на нога ебате.
Значи јас при избивање на топка можам според твојата логика да извадам пиштол и да го испукам противникот и да не сум виновен, да речам дека одев на топка, а тоа што во овој случај можеше не топката туку коленото на Мекалистер во публика да заврши.
Во втора светска војна Америка само ја фрли атомската, дали умреа луѓе не е вина на Америка...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.501
Поени од реакции
48.116

Брат не знам ама мене ова не ми е црвен. Ги мразам Евертон многу, ама не би требало за ова да се дава црвен.
kako be ne e covek normalen li si, cist crven spored sekoj mozen standard na sudenje momentalno a za PL muabet da ne pravam, so ogled sto sve bilo direkten crven. Poslednata snimka najdobro toa go pokazuva, i reakcijata na francuskive komentatori koi poim neam sto zborat, ama poveke e jasno sto mislat za startov.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.205
Поени од реакции
117.995
Значи јас при избивање на топка можам според твојата логика да извадам пиштол и да го испукам противникот и да не сум виновен, да речам дека одев на топка, а тоа што во овој случај можеше не топката туку коленото на Мекалистер во публика да заврши.
Во втора светска војна Америка само ја фрли атомската, дали умреа луѓе не е вина на Америка...
Не знам што да кажам. Јасно е дека е сељачиште овој Тарковски, и дека сакаше покрај тоа да ја избие топката да го собере и Мекалистер, класика старт на дефанзивец копач. Мислам дека не му даде црвен ради тоа што прво изби топка па после го закачи Мекалистер, мада што вика Видук и за доста помлаки стартови давале црвени така да можда сте и во право, особено ако се знае какви копачи се овие од Евертон. Ај кој ги ебе битно остана неповреден Мекалистер.

Член од
14 февруари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
1.725
Кога го видов стартот, ми се врати сликата од 2020 година исто со Ван Дајк ситуацијата, кога Пикфорд го повреди Ван Дајк. Тогаш велеа офсајд било и не се важи стартот, а што му ја сјеба ногата н може и кариерата на Ван Дајк небитно. Од тогаш Ван Дајк не е истиот. Тогаш Пикфорд одеше директно на играч, не ја гледаше топката, а голман треба топката да ја гледа, во воздух е и плус има предност дека со раце може да игра. И тогаш мислам дека не доби црвен. Сета среќа денеш што Мекалистер остана неповреден

Член од
14 април 2012
Мислења
33.215
Поени од реакции
68.815
Не знам што да кажам. Јасно е дека е сељачиште овој Тарковски, и дека сакаше покрај тоа да ја избие топката да го собере и Мекалистер, класика старт на дефанзивец копач. Мислам дека не му даде црвен ради тоа што прво изби топка па после го закачи Мекалистер, мада што вика Видук и за доста помлаки стартови давале црвени така да можда сте и во право, особено ако се знае какви копачи се овие од Евертон. Ај кој ги ебе битно остана неповреден Мекалистер.
Во Англија има едно глупо правило, кое за уште послаби стартови од ова, се вадат црвени. Ако во случај играчот што стартува, ја нагази топката од горе, и нема можност да го спушти стапалото доле на време, и така го закачи противникот повисоко, даваат црвен картон, иако нема како да се сопре, или да ја спушти ногата заради фудбалот.

Ова на Тарковски е бетер, и црвен според нивните правила.

Еве ти, пенал и црвен, исто сценарио.

Kajgana Shop

На врв Bottom