Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
2.050
Поени од реакции
1.473
Uste pred mesec dena kazav... koj kurac ti se bilo koj trofej osven PL. Toa ti e najbitno u sezonava i toa e toa.
Автоматски споено мислење:

И на крај Ливерпул со една титула при мртва конкуренција.
Па? Најбитниот трофеј е ПЛ за цел Пул и цела фан база. Далеку од тоа дека ако си дошол до финале у мики маус куп не треба да пробаш да го освоиш, ама играја боже ме сачувај. Веројатно Парис им е уште у глава и среќа идат на мала пауза да оладат иначе ќе беше ептен заебано.

Последно уредено:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.793
Поени од реакции
29.902
Успеси на англиските менаџери последниве 43 години.

Screenshot_20250317_044407_Instagram.jpg

Член од
26 јануари 2020
Мислења
1.027
Поени од реакции
1.352
Uste pred mesec dena kazav... koj kurac ti se bilo koj trofej osven PL. Toa ti e najbitno u sezonava i toa e toa.
Автоматски споено мислење:

Па? Најбитниот трофеј е ПЛ за цел Пул и цела фан база. Далеку од тоа дека ако си дошол до финале у мики маус куп не треба да пробаш да го освоиш, ама играја боже ме сачувај. Веројатно Парис им е уште у глава и среќа идат на мала пауза да оладат иначе ќе беше ептен заебано.

Колку скромно, ми иди да заплачам. Мислев дека сте јаки и атакувате на повеќе титули, ама чим сте задоволни со една ОК. И онака не е интересна сезонава за гледање, решено е сето.

S.L

Член од
1 јули 2013
Мислења
2.050
Поени од реакции
1.473
Колку скромно, ми иди да заплачам. Мислев дека сте јаки и атакувате на повеќе титули, ама чим сте задоволни со една ОК. И онака не е интересна сезонава за гледање, решено е сето.
па не знам за другите, ама на почеток не влегов со никаква надеж дека ќе направат нешто. Поготово после ставот дека ќе остават да видат што вреди да остане, а што ќе продаваат. Мислим дека појќе е среќа сезонава одколку нешо друго, силен Сити или здрав Арсенал ептен би ни го загорчиле патот. Во таа ситуација наш ќе не коштаја киксојте против Евертон, Фулам итд.
Плус се погоди невозможна сезона на Салах.
Немаат сила очигчедно за толку трофеи. Плус Салах месецов е умрен. Увек кој е период на постовите и Рамазан, нигде го нема, што веројатно и има смисла. Во никој момент не ги рачунав за озбилен фактор у ЛШ, купојте одамна ги мразам и преку глава ми се. Боље без титула нека седат одколку некои безвезни купови, бљувотина од натрпеварувања. Може некој ќе рече неуспех од толку големи фаворити, ама ако бидеме реални во ниедно натреварување не бевме фаворит на почеток од сезонава.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.986
Поени од реакции
9.099
Со кој памет овие Борнмут го зедоа Кепа не знам.
Печен е да продолжи договор со Челзи и да се натпреварува со другите инвалиди таму.
Како собраа Челзи толку ботови на гол е за чудење.
Тој уште кога одби да биде заменет требаше да биде продаден во четврта лига за кило семнки и да исчезна од радарот!

Член од
14 јануари 2025
Мислења
78
Поени од реакции
115
Тој уште кога одби да биде заменет требаше да биде продаден во четврта лига за кило семнки и да исчезна од радарот!
Nikoj ne saka da go kupi, zatoa se sheta po pozajmici a pak e podobar od onie kashkavaline na Celzi

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.791
Поени од реакции
89.269
Точно две години откако на Перикле му пукна филмот... Каков прес беше ова :ROFLMAO:

S.L

Член од
1 јули 2013
Мислења
2.050
Поени од реакции
1.473
U koj svet ova ne e crven???? Da vi ebam se po spisok.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.205
Поени од реакции
117.995
U koj svet ova ne e crven???? Da vi ebam se po spisok.
У секој свет. Глеаш дека топка избива и продолжи движењето по што го закачи по нога Мекалистер. Не му стартуваше директно на нога ебате.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.399
Поени од реакции
12.824
одма се компензира кога е Ливерпул у прашање.
чист офсајд беше голот. :facepalm:

Член од
14 април 2012
Мислења
33.215
Поени од реакции
68.815
У секој свет. Глеаш дека топка избива и продолжи движењето по што го закачи по нога Мекалистер. Не му стартуваше директно на нога ебате.
Изгледа дека не си гледал доволно ПЛ, си даваат црвени за ова редовно.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.205
Поени од реакции
117.995

Kajgana Shop

На врв Bottom