Они може да се испосерат, ама нема кој да го искористи тоа. xDако може уште во ПЛ да се испосерете, би било одлично.![]()
Па? Најбитниот трофеј е ПЛ за цел Пул и цела фан база. Далеку од тоа дека ако си дошол до финале у мики маус куп не треба да пробаш да го освоиш, ама играја боже ме сачувај. Веројатно Парис им е уште у глава и среќа идат на мала пауза да оладат иначе ќе беше ептен заебано.И на крај Ливерпул со една титула при мртва конкуренција.
Uste pred mesec dena kazav... koj kurac ti se bilo koj trofej osven PL. Toa ti e najbitno u sezonava i toa e toa.
Автоматски споено мислење:
Па? Најбитниот трофеј е ПЛ за цел Пул и цела фан база. Далеку од тоа дека ако си дошол до финале у мики маус куп не треба да пробаш да го освоиш, ама играја боже ме сачувај. Веројатно Парис им е уште у глава и среќа идат на мала пауза да оладат иначе ќе беше ептен заебано.
па не знам за другите, ама на почеток не влегов со никаква надеж дека ќе направат нешто. Поготово после ставот дека ќе остават да видат што вреди да остане, а што ќе продаваат. Мислим дека појќе е среќа сезонава одколку нешо друго, силен Сити или здрав Арсенал ептен би ни го загорчиле патот. Во таа ситуација наш ќе не коштаја киксојте против Евертон, Фулам итд.Колку скромно, ми иди да заплачам. Мислев дека сте јаки и атакувате на повеќе титули, ама чим сте задоволни со една ОК. И онака не е интересна сезонава за гледање, решено е сето.
Тој уште кога одби да биде заменет требаше да биде продаден во четврта лига за кило семнки и да исчезна од радарот!Со кој памет овие Борнмут го зедоа Кепа не знам.
Печен е да продолжи договор со Челзи и да се натпреварува со другите инвалиди таму.
Како собраа Челзи толку ботови на гол е за чудење.
Nikoj ne saka da go kupi, zatoa se sheta po pozajmici a pak e podobar od onie kashkavaline na CelziТој уште кога одби да биде заменет требаше да биде продаден во четврта лига за кило семнки и да исчезна од радарот!
У секој свет. Глеаш дека топка избива и продолжи движењето по што го закачи по нога Мекалистер. Не му стартуваше директно на нога ебате.U koj svet ova ne e crven???? Da vi ebam se po spisok.
Изгледа дека не си гледал доволно ПЛ, си даваат црвени за ова редовно.У секој свет. Глеаш дека топка избива и продолжи движењето по што го закачи по нога Мекалистер. Не му стартуваше директно на нога ебате.
Изгледа дека не си гледал доволно ПЛ, си даваат црвени за ова редовно.