ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.719
- Поени од реакции
- 43.765
Има многу луѓе низ светов што го сметаат за таков.А кој рекол дека е најдобар на светот?
Има многу луѓе низ светов што го сметаат за таков.А кој рекол дека е најдобар на светот?
Најдобар напаѓач и најдобар играч според мене е различно.Има многу луѓе низ светов што го сметаат за таков.
This. и КДБ им е голема загуба ама Родри ја држи цела екипа моментално, он е коректорот во дефанзива, он е тригерот за акциите на Сити, буквално најбитен играч во тимот.Родри им е пола екипа на Сити
Па пола судии од ПЛ судат во UAE. Овие што ја посраа со Тотенхем биле 48 часа претходно да судат во Дубаи.Родри им е пола екипа на Сити, ако случајно го изгубат на подолг период гарантирам дека не зимаат титула.
За судиите немам зборови, како Ковачиќ остана на терен не знае ни самиот. Ај првото ако не го дадоа како црвен (што требаше во најмала рака да го викнат Оливер сам да процени), за второто како не доби жут не разбирам.
И ти мене ми фалиш и цело време те мислам, ветувам ќе пробам почесто да пишувам на форумовЕден драгонски го снема, ама сета среќа еве друг дојде.
Они сакаат да останат и да го цицаат од дивидендите од клубот. Само сакаа да се ослободат од останатите членови на бордот.@vidooq
Што кур им е сеа на овие Глејзери, нели сакаа да продаваат?
Дупло им понудиле од пазарната вредност, башка да ги исчистат сите долгови и дегениве одбиле.
Што е работата, се предомислија или има нешто друго што не можат да договорат?
Точно така. Арапов дупи работа и остана со таквото у раце.Што е финтава што на секоја понуда кажуваат колку ќе инвестирале? Што ме мене интересира колку некој ќе вложел ако нештото веќе го продадам?
Ова како пр јас продавам куќа и барам 50к а купецов ми вели јас ќе ти дадам 30к и ке вложам уште 30к а мене баш ме заболи што ќе прави од кога ќе му ја продадам.Вакви понуди палат само ако не го купуваат целиот пакет на акции пр 4 милјарди за 60% и да вложат 1,5 така да има логика а вака како што бараат 100% и да се спомнува олку ќе вложувале нема логика.Затоа и на Глејзерс повеќе им се допаѓа понудава од Британецов да купи околу 60% да подвложи нешто така и тие ќе имаат чар на подолг рок.
Британецот и со помалку проценти ќе оди, тоа му е последната понуда ќе вложи 2 милијарди а ќе добие мал дел, ГЕЈзери пак остануваат да го контролираат клубот.Што е финтава што на секоја понуда кажуваат колку ќе инвестирале? Што ме мене интересира колку некој ќе вложел ако нештото веќе го продадам?
Ова како пр јас продавам куќа и барам 50к а купецов ми вели јас ќе ти дадам 30к и ке вложам уште 30к а мене баш ме заболи што ќе прави од кога ќе му ја продадам.Вакви понуди палат само ако не го купуваат целиот пакет на акции пр 4 милјарди за 60% и да вложат 1,5 така да има логика а вака како што бараат 100% и да се спомнува олку ќе вложувале нема логика.Затоа и на Глејзерс повеќе им се допаѓа понудава од Британецов да купи околу 60% да подвложи нешто така и тие ќе имаат чар на подолг рок.
6 браќа и сестри се сопственици. 2-ца од нив, Аврам и Џоел не сакаат да се откажат од клубот, бар не сеуште. Нажалост, ова е најлошиот дил за Јунајтед. Ке продадат само 25% и ке останат да го контролираат клубот уште некоја година. Се шушка дека Ратклиф понудил повеќе, но се превземање на клубот дел по дел, во етапи. Ратклиф ја има Ница, и таму не цветаат рози. Ниту пак било каде спомна што ке инвестира во Јунајтед, ниту пак дали ке го поправи стадиот, тренинг комплексот. Лошо.@vidooq
Што кур им е сеа на овие Глејзери, нели сакаа да продаваат?
Дупло им понудиле од пазарната вредност, башка да ги исчистат сите долгови и дегениве одбиле.
Што е работата, се предомислија или има нешто друго што не можат да договорат?