dantemkd
demon hunter
Богами фали бсцето.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Богами фали бсцето.
Зависи од повеќе работи дали ќе најдеш или не.Дали некој има искуство со посета на утакмица од Премиер лига во Англија, да ме упати ако знае - Од каде се купуваат карти, дали е пример на билетара или онлајн ? И цени отприлика како им се
Со Дајч не испаѓа Евертон.Првото нешто што ќе го види господинот Дајч во соблекувална:
Прегледај го приврзокот 364130Прегледај го приврзокот 364131Прегледај го приврзокот 364134
Тотално несфатлив потег, освен ако не се подготвуваат отсега за Чемпионшип.
Добро не ми е јасно како Саутемптон на толку добра младинска школа и на толку продадени играчи не усепале да направат по стабилен тим од овој.Евертон и Саутемптон се во лоша состојба,особено Саутемптон.Ако не превземат нешто повеќе,многу тешко дека ќе опстанат.
Тешка битка ќе се води оваа година во Премиер лигата за опстанок,многу кандидати има што ќе се борат до самиот крај.
Затоа немаат стабилен тим.Добро не ми е јасно како Саутемптон на толку добра младинска школа и на толку продадени играчи не усепале да направат по стабилен тим од овој.
Муабетот ми беше дека направиле пари од сите тие продадени играчи, можеле да донесат скроз ок играчи за да не се борат за опстанок.Затоа немаат стабилен тим.
Многу е тошко константно да бидеш фидер клуб, неможеш секогаш да погаѓаш трасфери доволно е еден лош трансфер период да утнеш.Муабетот ми беше дека направиле пари од сите тие продадени играчи, можеле да донесат скроз ок играчи за да не се борат за опстанок.