Premier League - 2021/2023

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.775
Поени од реакции
10.079
Читај Серија А тема, тоа е бантер.
Вашево е се, само не бантер затоа што се понашате со хајв менталитет наметнат од вашиот духовен водач Ставрогин, вие уствари не ни знаете бантер да ударате него рециклирате едни исти глупости од 2004.
Едини нормален од тој канцероген фан клуб е видук, зиак, другиве сите сте за во некое психијатриско оделение во Демир Хисар.
Ајде бе каде ме виде дека ја терам на лични навреди па ме споредуваш со Ставро ретардата?
Нешто си помешал членови друже.
Глеј си Серија А и онака изгледа премиер лига не пратиш не направи ко да сме 10 места на табелата подолу од Челзи.
ПС или те боли што го јадете од нас каде и да ве сретнеме? :D

C

confusion

Гостин
Ајде бе каде ме виде дека ја терам на лични навреди па ме споредуваш со Ставро ретардата?
Нешто си помешал членови друже.
Глеј си Серија А и онака изгледа премиер лига не пратиш не направи ко да сме 10 места на табелата подолу од Челзи.
ПС или те боли што го јадете од нас каде и да ве сретнеме? :D
Колку години си ти, 12?
Да ме боли, ептен.
Прескокни ме сеа.

Член од
26 август 2008
Мислења
747
Поени од реакции
543
И сега треба да се правиме дека колективно не го бркате Хаверц во фан клуб? Или таму е дупе, ама во оваа тепа е јак. Ама битно извадовте едно мислење од фан клуб и сеа ќе го дрвите со тоа.

Шо би рекол ваш фан, опасен кринџфест. :icon_lol:
Као демек во другите фан клубови не ги бркаат __________________ (внеси Марсијал, Антони, Рашфорд...) а тука не смее никој лошо нешто да каже за нив?

Некои индијанци кај нас Хаверц го бркаат после секоја утакмица каде што нема да даде гол. Па и Маунт. Да речеме цел тим освен Силва.
Ама тоа се самопрогласени знајалици. Тешки експерти од рангот на Мурињо.
Неколку години унапред знаат за кој играч како ќе му тече кариерата.
Седи...

Ама да се вратиме на поентата, дали е подобро да го имаш Антони што покрива позади или Хаверц што реши ЛШ?
Суштината е таа.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Као демек во другите фан клубови не ги бркаат __________________ (внеси Марсијал, Антони, Рашфорд...) а тука не смее никој лошо нешто да каже за нив?

Некои индијанци кај нас Хаверц го бркаат после секоја утакмица каде што нема да даде гол. Па и Маунт. Да речеме цел тим освен Силва.
Седи...

Ама да се вратиме на поентата, дали е подобро да го имаш Антони што покрива позади или Хаверц што реши ЛШ?
Суштината е таа.
Од сето ова испадна дека и ти си дел од тие самопрогласени знајалици и индијанци.

Член од
26 август 2008
Мислења
747
Поени од реакции
543
Од сето ова испадна дека и ти си дел од тие самопрогласени знајалици и индијанци.
Демек не сме сите!?

Пак ќе те прашам, дали е подобро да го имаш Антони што покрива позади или Хаверц што реши ЛШ?

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Демек не сме сите!?

Пак ќе те прашам, дали е подобро да го имаш Антони што покрива позади или Хаверц што реши ЛШ?
Нема што да одговарам на лик кој цело мислење го темели на цитат од друг член.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.775
Поени од реакции
10.079

Седи...

Суштината е таа.
Значи по таа логика Фернандо Торес е подобар од Агуеро. :D

Член од
26 август 2008
Мислења
747
Поени од реакции
543
Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
И Федерико Мачеда реши утакмица еднаш, па после го снема од мапата, слично како овој гореспоменатиот. Разликата е што овој беше 0€, а другиот 80 милиони. Кај и да е и тој ќе го фати патот на другарчето и сонародникот кој го вратија во Лајпциг за помалце од половина од сумата која ја платија. Генијалци, нема што, управа со најголем сенс за трансфери.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.074
Поени од реакции
1.572
Читај Серија А тема, тоа е бантер.
Вашево е се, само не бантер затоа што се понашате со хајв менталитет наметнат од вашиот духовен водач Ставрогин, вие уствари не ни знаете бантер да ударате него рециклирате едни исти глупости од 2004.
Едини нормален од тој канцероген фан клуб е видук, зиак, другиве сите сте за во некое психијатриско оделение во Демир Хисар.
Те чеша носот?

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.615
Поени од реакции
11.674
Па мислам дека кај нас пластиката критериумите се играчот да реши ЛШ.
Кај вас крилото не мора да придонесува во напад се додека покрива во дефанзива.

Одма е подруго.
Друже не биди како нив жити се и не брани нешто што не е за бранење, еден гол и готово не е флоп така?
Ди Матео освои ЛШ и сеа што тренериште над тренерите ли е?
Еден факинг Македа нас ни донесе битни бодови за освојување на титула и сеа да го праиме играчиште ако не

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Немав намера да се вклучам, со оглед на тоа кој е инволвиран во дискусијава, ама ајде, бев и прозван индиректно.

Прво, ова го велам отсекогаш. Не може некој да биде окаракетризиран како флоп по одиграни шест месеци. Мора да помине барем една цела сезона, па веќе втората сезона можеби може да се евалуира играта на одреден играч во одреден тим. Значи, потребно е да помине време, како за почеток.
Така што, ниту Ентони, ниту Нуњез, не знам кој, може отсега да се окарактеризираат како флопови. Да, не играат добро во моментов, но да им дадеме шанса. Инстант импакт не е за сите, ниту пак е правило.

Околу Хаверц, греота е да се зборува како флоп. Уште погреота е да се деградираат некои негови моменти, баш огромни. Дечкото на 21 година ги школуваше Рамос и Варан во полуфинале од ЛШ. Против Реал Мадрид. Овој отепаниот го споредува МаЧеда со тоа, па и Ди Матео го споменува. :pos:

Хаверц исто, постигна победнички гол во финале во ЛШ против Сити. Да е единствен момент таков, во ред. Фазон, Белети. Ама не е. Цела кампања во ЛШ таа сезона ја играше на ниво. Играше солидно и на мечеви од ПЛ. Проблемот со Хаверц е што не може да игра на тој начин во континуитет. Затоа е и предмет на критика, затоа некои фанови (вклучувајќи ме ј мене), мува не ги лази доколку на лето ја промени средината. Промената на тренери и шетањето по позиции не му помогнаа, исто така.

Затоа Хаверц не е флоп. Флоп е некој што комплетно потфрлил, во секаква смисла. Без разлика колку е платено за него. За Хаверц може да се каже дека не ги исполни очекувањата и е своевидно разочарување. Но, со оглед на тоа дека има 23 години, времето е пред него. За жал, во друг клуб гледам дека би исполнил извесен потенцијал.

Прелесно се расфрламе со термини кои не соодвествуваат со реалната слика.
Само не ме чуди овде ништо. Халанд после едно полувреме е ѕвер, после два меча е флоп. И еден куп примери. Класична ТролФудбал ретардација, очаен тренд помеѓу вана би фудбалска публика.

Последно уредено:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.862
Поени од реакции
11.528
Пример за класичен флоп cе Погба, Санчез и сл. За Ентони е рано сеуште иако е на добар пат да им се придружи на овие двајца.
Не сакам да мешам играчи од други екипи зошто плачковците ќе се јават одма.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom